ZAHVALNA MAMA: Pas otkrio da je trudna i spasio život njoj i nerođenoj bebi!

Dobre priče
ZAHVALNA MAMA: Pas otkrio da je trudna i spasio život njoj i nerođenoj bebi!
.

Američka akita Keola spasila je život svojoj gazdarici i sinčiću Lincolnu. Nakon što se žalilia na bolove u leđima u trudnoći, pustili su je iz bolnice rekavši joj da je to zbog njene sitne građe. No, Keola ju je natjerala da se vrati tako joj spasivši život

Alhanna Butler i njen suprug Ricky bacili su u kantu za smeće test za trudnoću koji je pokazao negativan rezultat. Kad su se vratili kući našli su svog psa, američku Akitu Keolu, s testom ispred sebe. Izvadila ga je iz kante. Kad su ponovno pogledali, vidjeli su da je test ustvari pozitivan. Bila je to prva od dvije nevjerojatne stvari koje je Keola napravila za njih.

Slikovni rezultat za Alhanna Butler

Uskoro je ova trudna 21-godišnjakinja iz Južnog Yorkshirea, završila u bolnici jer se nije dobro osjećala. Pustili su je kući objasnivši joj da ima jake bolove u leđima zbog sitne građe. Alhanna kaže da je Keola znala da je ipak nešto ozbiljno u pitanju jer je stalno gledala u nju i 'cvilila'. Nakon što je podijelila fotografiju na društvenim mrežama s komentarom da je tako već sat vremena, nazvala ju je majka Amanda i rekla joj da joj Keola sigurno pokušava nešto reći. 

Slikovni rezultat za Alhanna Butler

Kad je stigla u bolnicu, srušila se i skoro umrla. Zadržali su je na odjelu intenzivne njege nakon što su otkrili infekciju oba bubrega. Liječnici su joj rekli da ne bi preživjela da je došla kasnije. Alhanna je rodila zdravog sinčića Lincolna koji je sad dva mjeseca star. "Mene i Lincolna danas ne bi bilo, da nije bilo Keole. Situacija je bila nevjerojatna. Znala je da sam teško bolesna i pobrinula se ju shvatim što želi reći", izjavila je mlada mama za Mirror.

Ne propustite