Sjećate se Sabrine, male vještice? Evo kako izgleda danas

Nekad i Sad
Sjećate se Sabrine, male vještice? Evo kako izgleda danas
.

Nekad velika dječja zvijezda, Melissa Joan Hart, publici je i dalje najpoznatija po tinejdžerskoj seriji "Sabrina, mala vještica", koja se emitirala od 1996.-2003. godine. Naime, iako serija nije bila odveć kvalitetna, ali su je mnogi zavoljeli, Melissa nikad nije ponovila sličan uspjeh.

Najbliže je bila u sitcomu Melissa i Joey koji je doživio pet sezona (2010.-2015.), a u međuvremenu zaredala je s nekoliko poprilično loših TV filmova.

Nakon božićnog filma koji je prošle godine doživio fijasko, "mala vještica" snima novi film božićne tematike, no "Christmas Hours" već su mnogi unaprijed osudili na propast.

41-godišnja glumica pprije nekoliko godina u svojim memoarima; "Melissa Explains It All" pisala je o burnoj prošlosti te priznala da je bila ovisna o meskalinu, ecstasyju, marihuani i halucinogenim gljivama.


"Više od godinu dana eksperimentirala sam s marihuanom, ecstasyjem, halucinogenim gljivama i meskalinom", rekla je glumica i dodala da je 1999. godine uzela ecstasy u Playboyevoj vili i ljubila se s djevojkom u limuzini.


Od 2003. godine Melissa je u braku s Markom Wilkersonom s kojim ima tri sina, Masona, Bradyja i Tuckera.

 

Ne propustite