KAKO POSTIĆI SAVRŠENSTVO U BRAKU: Jednostavno je, samo slijedite ova 4 koraka!

Ljubav
KAKO  POSTIĆI SAVRŠENSTVO U BRAKU: Jednostavno je, samo slijedite ova 4 koraka!
.

Hemija i seksualna privlačnost nisu garant za sretnu vezu i dug brak. Potrebno je mnogo više od toga

Jedno od najčešćih pitanja koje postavljamo sebi je "kako održati vezu". Odgovor je složen i zavisi od osobe do osobe, ali sadrži i nekoliko opštih mjesta.

Otkrivamo vam četiri savjeta kojih se Francuskinje pridržavaju kako se ljubavna iskra ne bi ugasila.

Fokusirajte se jedno na drugo

Ovo je teško postići na svakodnevnom nivou, ali vrlo je važno odvojiti neko vrijeme samo za vas dvoje. Posao, brige, obaveze, djeca, prijatelji i porodica mogu malo da sačekaju.Ako ne uspijete u tome, vaša iskra će polako početi da se gasi.


Zajednička putovanja

Razbite dugogodišnju rutinu putovanjem ili odmorom. Samo vas dvoje, pa makar to bilo i za vikend. Lokacija nije toliko bitna, koliko je bitno da vas dvoje budete sami i da se prisjetite zašto ste se zaljubili i odlučili da zajedno provesete ostatak života.

Sanjarite

Sanjarenje ne treba da predstavlja rizik za vezu, već jedan od načina za održavanje ljubavne iskre. Nema ništa loše u povremenom sanjarenju i maštanju o drugim osobama kada ste u dugoročnoj vezi. Naravno, dokle god samo na tome ostane. Svi smo mi samo ljudi i normalno je da ponekad upoznamo nekoga ko nas privlači.

Donji veš

Francuskinje su poznate po svom stilu oblačenja i po tome što veliku važnost pridaju donjem vešu. Tako se u njihovim garderobama uvijek nalazi nekoliko lijepih setova čipkastih grudnjaka i gaćica. Ovo može da predstavlja prijatno iznenađenje za partnera.

Ne propustite