Nova OPASNA IGRICA već uzima ŽRTVE, zove se 'IZAZOV VRUĆE VODE'

Svijet
Nova OPASNA IGRICA već uzima ŽRTVE, zove se 'IZAZOV VRUĆE VODE'
.

Nova opasna igra proširila se među djecom širom SAD-a i počela uzimati prve žrtve.  Zbog "izazova kipuće vode" nekoliko je mladih teško opečeno, a osmogodišnja djevojčica je preminula. Izazov podrazumijeva polijevanje prijatelja kipućom vodom... 

 

Zbog "izazova kipuće vode" nekoliko je mladih teško opečeno, a osmogodišnja djevojčica je preminula. Izazov podrazumijeva polijevanje prijatelja kipućom vodom li izazivanje da kipuću vodu popije na slamku. Posljednja u nizu žrtava je Jamoneisha Merritt (11) iz Bronxa kojoj su lice, prsa i ramena ostali teško opečeni nakon što su prijatelji na nju izlili kipuću vodu dok je spavala. Najodgovornija za to, njena prijateljica Aniya Grant Stuart (12), pokušala se ubiti nakon što je vidjela posljedice svoje "šale", piše Mirror.

 - Moja kći je jako tužna, osjeća psihičku i fizičku bol. Ne može shvatiti zašto su joj to napravili. Mislila je da su joj prijatelji, rekla je majka nesretne djevojčice Ebony.  Majka napadačice Shernett Panton kaže da je, čim je čula djevojčicu kako vrišti, nazvala 911 i prolila hladnu vodu na Jamoneishino lice. Kaže i da je djevojčica napala obje njene kćeri u znak osvete.

Povezana slika

- Ono što je moja kći napravila je pogrešno, ali njoj je 12 godina. Svi nekad griješimo, rekla je Panton.  Još je gore u ovom izazovu prošla osmogodišnja Ki’ari Pope koja je preminula četiri mjeseca nakon što je, na izazov rođaka, popila kipuću vodu na slamku, javili su američki mediji. Djevojčici su usta i grlo bili teško opečeni, a imala je i probleme s disanjem. 

 

Ne propustite