TATA KONAČNO RODIO : Pročitajte kako je opisao svoje POROĐAJNO ISKUSTVO

Kiosk
TATA KONAČNO RODIO : Pročitajte kako je opisao svoje POROĐAJNO ISKUSTVO
.

Prije mjesec neobičan par iz Portlanda dobio je dijete i to ne bi bilo po ničemu čudno da bebu nije rodio tata. Transrodni tata koji se rodio kao žensko, u međuvremenu je "postao" muško, iako je zadržao sve svoje ženske organe, a javnost je imala priliku pratiti cijelu njegovu trudnoću te njihovu obiteljsku priču.


Riječ je o Trystanu Reesu i Biffu Chaplowu, muškim roditeljima koji već imaju dvoje posvojene djece, iza njih je bolan spontani pobačaj, a sad su konačno dočekali rođenje svog biološkog sina Lea.

"Znam da ljude jako zanima kako je prošao porod, a ja ne znam što da im kažem. Bilo je užasno bolno, a ujedno i jako divno. Taj osjećaj kad primite bebu u ruke, vjerujem, jedinstven je svakome tko rodi pa ne znam što bih na sve još mogao dodati", ispričao je Trystan koji je na prvi pogled muško. Muško je i u duši, zato se godinama veselio svojoj promjeni, no skriveno pod odjećom, zadržao je sve svoje ženske "stvari". 

10 godinama uzimao sam hormone od kojih mi je narasla brada i produbio mi se glas. To je sve što sam na sebi mijenjao i sve što sam smatrao potrebnim promijeniti, a kad sam doznao da nosim bebu, prestao sam piti hormone i, unatoč trudnoći, na meni se zapravo ništa drugo nije promijenilo. I dalje sam osoba kakva sam bio prije trudnoće. Osoba koja voli svog partnera, svoju obitelj i koja je logično željela proširiti je, a kako mi je priroda podarila tu mogućnost, logično je bilo da je iskoristim. Po tome se stvarno ne osjećamo nimalo drugačijima od drugih parova", ispričao je Trystan znatiželjnicima.

 

Ne propustite