ZAR OVO NIJE PRESLATKO? Genijalna mama kćerkama šije haljine od tatinih košulja (FOTO)

Mame i bebe
ZAR OVO NIJE PRESLATKO? Genijalna mama kćerkama šije haljine od tatinih košulja (FOTO)
.

Stephanie Miller je učiteljica likovnog odgoja i mama dvije djevojčice iz američke savezne države Utah, a ideja joj zapravo nije pala na pamet sama od sebe, već je odlučila reciklirati staru suprugovu odjeću nakon što su kupili šivaću mašinu.


Tad smo živjeli u minijaturnom stanu, koji je bio premalen da bih ondje mogla slikati ili izlagati svoje slike, jer, ulja na platnu ispuštaju neke nezdrave plinove… U to sam vrijeme patila i od postporođajne depresije, a uz sav taj šok nekako sam polako gubila vlastiti identitet”, ispričala je Stephanie.

A upravo joj je ona ranije spomenuta šivaća mašina pomogla da ponovno probudi svoju kreativnost. Prvo je počela gledati YouTube tutoriale, a onda se i sama bacila na šivanje. “Prije tri mjeseca moj se suprug rješavao neke stare odjeće, a na vrhu hrpe stare odjeće bila je košulja koju sam mu kupila za jedan Božić. Bila sam frustrirana što se htio riješiti nečega što je zapravo relativno novo, ali stisnula se u pranju, pa sam ga razumijela. Zadržala sam neke njegove košulje jer sam se nadala da ću jednom od njih nešto stvarno i napraviti. Pronašla sam zanimljive tutoriale i na Instagramu i pomislila – Pa ovo bih i ja mogla isprobati”, piše Bored Panda.

Otad je sašila hrpu genijalnih haljina i ostalih komada odjeće za svoje kćeri, ali i za sebe, a jedna njena curica najviše voli svoju ‘Elsa haljinu’. “Ona je zove Elsa haljina i nosi je svaki sedmica”, priča

 

Ne propustite