Selfie s YouTube zvijezdama spremni platiti stotine dolara

Internet
Selfie s YouTube zvijezdama spremni platiti stotine dolara
Kamo ide ovaj YouTube svijet, pita se jedna od zvijezda s ove mreže nakon okupljanja na kojemu su mladi plaćali ogromne svote da bi upoznali svoje idole.

Nemojte me idealizirati, ne želim biti vaš idol, ono što vidite jednom sedmično  u videu koji stavim nisam prava ja, poručuje svojoj publici YouTube zvijezda koja objavljuje pod nadimkom Sprinkleofglitter. Povod za video bilo je okupljanje vlogera - video blogera, koji uglavnom objavljuju na YouTubeu - na kojem se za susrete s onima najpopularnijima plaćalo stotinu i više dolara te čekalo satima u redu.

Jedna je djevojka, prema pisanju portala Racked, stajala u redu šest sati i platila ukupno 730 dolara - oko 1150 KM - kako bi upoznala svoju omiljenu zvijezdu s YouTuba, piše 24sata. Neki su popularni youtuberi, prodavali VIP ulaznice za 120 dolara, za šta bi kupac uspio provesti manje od minute sa zvijezdom.

Video blogeri, odnosno zvijezde YouTubea, u Americi su popularni i obožavani gotovo kao zvijezde iz showbusinessa, imaju milione obožavatelja, zarađuju od sponzorstava i reklama na svojim kanalima, a modne i kozmetičke kuće nerijetko im plaćaju ogromne svote novaca da budu njihovi promotori, sponzoriraju putovanja na egzotične lokacije kako bi njihove proizvode koristili u svojim videima.

Slava se očituje i u tome da mladi hrle na događanja na kojima mogu upoznati svoju omiljenu zvijezdu, a skupo plaćeno vrijeme uglavnom troše da bi uslikali selfie s njima.

- Vjerujte mi, neće vam se isplatiti. Od mene ćete dobiti zagrljaj, slikat ćete se sa mnom, možda i uspijemo nakratko popričati, a potom će vas osiguranje odvući - poručuje Sprinkleofglitter.

Ne propustite