Planetarno popularna voditeljica pretrpjela NEUGODNU NESREĆU usred snimanja!(VIDEO)

Show
Planetarno popularna voditeljica pretrpjela NEUGODNU NESREĆU usred snimanja!(VIDEO)
.

Popularnoj voditeljici tada jednostavno nije bio dobar dan za snimanje, ali vrhunski majstori svog zanata znaju kako negativnu stvar pretvoriti u pozitivnu i uz to odlično zabaviti gledatelje. Pogledajte kako se to radi.

Poznato je da Ellen DeGeneres uvijek dobro zabavi goste u svom talk showu. Ovoga puta njezina je studijska publika dva dana zaredom dobila više nego što je mogla zamisliti. 

Započelo je sve vrlo glatko, ona vrsta "glatkoće" koju dobijete pred kamerama nakon osvajanja 20 nagrada People's Choicea. No odjednom, stvari su krenule krivo i Ellen je izgubila kontrolu nad skuterom i jedva izbjegla sudar s nedužnim gledateljima i članovima ekipe. 

Naravno, Ellen je sve izokrenula na šalu i drugi dan pustila snimku nesreće i sve potanko objasnila: "Dakle, što se dogodilo bilo. Ona mala stvar koju zakvačiš prstom da pokreneš skuter. Zaboravila sam da je nisam pustila, moj je prst ostao zakačen, pa sam uletjela punom brzinom i udarila koljenom. A kako je skuter i dalje radio nikako nisam mogla izvući koljeno." Ozljeda nije ispala strašna, samo velika modrica na koljenu.

Pogledajte video:

Ne propustite