POLICIJA TRAŽI DJEVOJČICU: Monstrum (40) zaveo 12-godišnjakinju, a onda su nestali

Svijet
POLICIJA TRAŽI DJEVOJČICU: Monstrum (40)  zaveo 12-godišnjakinju, a onda su nestali
.

Početkom 2012. Maria-Brigitte Henselman iz Freiburga na internetu je upoznala mladića imena Karlchena koji joj je rekao kako ima 14 godina. Ubrzo se ispostavilo da to nije istina.

Policija je u maju nazvala njezinu majku i obavijestila je kako Karlchen nije 14-godišnjak već 40-ak godina stariji Bernhard Haase, inače obiteljski čovjek. Majka Monika smjesta je razgovarala s kćeri, no Maria joj je kazala kako ona zna da Karlchen nije njezin vršnjak te da se s muškarcem već nekoliko puta susrela.

Iako je Maria upozoravala kćer, ona ju nije slušala te je nastavila kontakt s Bernhardom. Potajno su se nalazili, a 4. maja 2013. Monika je posljednji put vidjela svoju kćer.

Prijavila je nestanak istu večer, no djevojka dosad nije pronađena. Policija pretpostavlja da je svojevoljno otišla s Bernhardom, no policija je podigla međunarodnu tjeralicu zbog otmice djeteta i seksualnog prijestupa. Maria-Brigitte vodi se pak kao nestala osoba.

Bernharda je još 2012. supruga prijavila jer se predstavljao kao Karlchen i na internetu razgovarao s djevojčicama.

Majka djevojčice ne odustaje od potrage

Nakon 1000 tragova, policija i dalje ne zna gdje se nalaze. Majka djevojčice je očajna.

‘Znam da znaš da te nikada neću prestati tražiti. Naći ću te kako god znam. Sretan ti rođendan, ma gdje bila…’, napisala je njezina majka na stranici koju je posvetila potrazi za kćeri.

Djevojku traži i hrvatska policija

U potragu je uključena i hrvatska policija, a podaci o djevojci nalaze se i na web stranici Nestali.hr.

 

(Novi.ba/Net.hr)

Ne propustite