Muškarci u uniformama najavili pobunu: "Tko se ne pridruži, bit će meta" (VIDEO)

Svijet
Muškarci u uniformama najavili pobunu: "Tko se ne pridruži, bit će meta" (VIDEO)
.
Kako bi obnovili demokraciju u Venezueli grupa muškaraca u vojnim odorama govore da započinju pobunu, a to se vidi na videu koji se proširio internetom u nedjelju.
 
Zastupnik venezuelske Socijalističke stranke Diosdado Cabello govorio je o "terorističkom napadu", a svjedokinja iz Valencije, oko dva sata udaljene od glavnog grada Caracasa, rekla je kako je čula pucnjavu tijekom noći na nedjelju.
Cabello je u nedjelju izjavio da je "iregularna situacija", za koju je ranije rekao da je "teroristički napad" u Valenciji pod kontrolom.
 

 

 
Skupina muškaraca, od kojih su neki bili naoružani puškama, objavila je da pokreće pobunu u državi Carabobo. Muškarac koji se identificirao kao kapetan Juan Caguaripano je izjavio da će svaka vojna postrojba koja odbije sudjelovati u pobuni biti smatrana metom.
 
"Zahtijevamo hitno formiranje tranzicijske vlade. Ovo nije vojni udar. Ovo je građanska i vojna akcija za ponovnu uspostavu ustavnog reda. Ali, najviše od svega, ovo je pokušaj spašavanja države od   potpunog uništenja", izjavio je Caguaripano na snimci.

Ne propustite