Kakvo mišljenje o Neymaru je imao legendarni Cruyff?

Sport
Kakvo mišljenje o Neymaru je imao legendarni Cruyff?
.

Legendarni Johan Cruyff, jedna od najutjecajnijih osoba u nogometu svih vremena, nikada se nije slagao s tim da Neymar Junior igra za Barcelonu. Sada, kada se Brazilac odlučio napustiti katalonsku prijestolnicu, odlučili smo vas podsjetiti šta je sve ovaj pokojni Nizozemac mislio o Neymaru i njegovom igranju za Blaugranu.

NOVEMBAR 2012. GODINE | Izjave za “Catalunya Radio”
– Jedini segment s kojim Barcelona nema problema je postizanje golova. Ako mene pitate treba li Barceloni Neymar, moj odgovor je ne treba.

MART 2013. GODINE | Izjave za madridski list “Marca”
– Neymar je prilično dobar u izvođenju slobodnih udaraca, a Messi je također već pokazao da je i on u tom segmentu dobar. Ko će ih sada izvoditi? Tu je i činjenica da Neymar i Barcelona surađuju s Nikeom, dok je Messi pod ugovorom s Adidasom. To su situacije koje mogu dovesti do određenih problema. Rizik je dovesti ga i ja to ne bih učinio.

MART 2014. GODINE | Izjave za madridski “AS”
– U Barçi, kao i svim drugim klubovima, trener je taj koji treba biti šef. U Barceloni se odbor petlja u trenerov posao i to je razlog zašto je Guardiola otišao. Trenutni Barçin problem je Neymar. On je čudesan igrač, oko toga nema dvojbe, ali ne možete dovesti 21-godišnjaka i dati mu veća primanja od igrača koji su s ovim klubom osvojili sve. Ako u ekipi već imate najboljeg igrača na svijetu, onda 21-godišnjak ne može biti glavni čovjek u timu. To je nemoguće u nogometu. S 26 godina to možete biti, s 21 ne možete!

Ne propustite