Barcelona blokirala isplatu 26 miliona eura bonusa Neymaru

Fudbal
Barcelona blokirala isplatu 26 miliona eura bonusa Neymaru
.

 Barcelona je blokirala isplatu 26 miliona eura bonusa za Neymara, čekajući rasplet priče oko Brazilčeva mogućeg transfera u PSG, tvrdi neimenovani izvor iz katalonskog kluba, prenosi agencija AFP.

"Tih 26 miliona eura je deponirano kod javnog bilježnika, dok ne bude jasno ostaje li kod nas", izjavio je neimenovani izvor iz katalonskog kluba za AFP.

Radi se o bonusu koji je Neymar dogovorio prije godinu dana, kad je Brazilac produžio ugovor s Barcelonom do 2021. godine, iako je i tada PSG bio zainteresiran za njegovo dovođenje. Tim je ugovorom originalna odštetna klauzula povećana sa 200 milijuna na 222 milijuna eura, ali ni to čini se ne predstavlja prepreku za čelnike PSG-a, koji žele dovesti Brazilca u svoju momčad.

Nakon uspješnih pripremnih nastupa na sjevernoameričkom kontinentu, gdje je dobrim dijelom zahvaljući Neymarovim majstorijama Barcelona uspjela pobijediti Juventus, Manchester United i Real Madrid, Brazilac se nije sa suigračima vratio u Europu, već je otputovao u Kinu, gdje je sudjelovao u promotivnim kampanjama tijekom kojih nije želio komentirati mogući odlazak u PSG.

Barcelona će u srijedu prijepodne nastaviti s pripremama za nadolazeću sezonu, a tada bi se i Neymar ponovno trebao priključiti momčadi. Međutim, španjolski mediji sa sjedištem u Barceloni izrazili su u utorak sumnjaju da će se Neymar na tom treningu doista pojaviti.

Ne propustite