Petogodišnjak izgubio tenisicu, a očuh ga je pretukao do smrti (VIDEO)

Zanimljivosti
Petogodišnjak izgubio tenisicu, a očuh ga je pretukao do smrti  (VIDEO)
.

Marvyn Iheanacho je malenog Alexa ubio koristeći "brutalnu silu". Muškarac je poludio 20. novembr prošle godine u parku u Londonu jer je dijete izgubilo cipelu.

Sudac je u utorak rekao kako dijete nije napravilo ništa što bi opravdalo Marvynovo ponašanje. Iheanacho iz Londona je pokušao zataškati ubojstvo te je napao majku djeteta nakon što je pokušavala pozvati Hitnu.

Dječak je umro dva dana nakon napada Marvyn Iheanacho (39), osuđen je na doživotnu kaznu zatvora s mogućnošću pomilovanja nakon 18 godina jer je ubio svojeg posinka (5) i to samo zato jer je dijete izgubilo tenisicu.

Iheanacho je već ranije bio osuđivan zbog pljačke i napada na bivše partnerice. Ubojstvo djeteta je htio zataškati tako da je davao lažne iskaze liječnicima i policiji. Lilya Breha, dječakova majka je bila u vezi s Marvynom.

Njezin sin Alex je umro u bolnici dva dana nakon napada, a imao je fatalne ozljede glave i trbuha. Rekao je očuhu: 'Oprosti', ali on nije imao milosti  Dječak je, rekli su svjedoci rekao "oprosti" prije nego ga je Marvyn počeo udarati. Cijelo tijelo mu je bilo prepuno masnica.

Policija je kasnije u parku našla dječakovu tenisicu. Marvyn je teško ozlijeđenog dječaka odnio majci u stan, a onda je i nju napao nakon što je htjela nazvati Hitnu. Srećom, uspjela je dohvatiti telefon i pozvati pomoć. Dječaka su operirali, no nažalost nisu ga uspjeli spasiti.

 - Moj sin je prekrasan mali anđeo. Moj je život završio kada je on umro. Ništa više neće biti isto bez njega - rekla je Lilya Breha. Alexov otac kaže da ga ono što se dogodilo njegovom sinu uništava. Iheanacho je iz zatvora zvao Breshu i tražio je od nje da podupre njegovu priču, piše Sky News. 

 

Ne propustite