NAJGORA NOĆNA MORA SVIH RODITELJA: Kupili novu kuću, nakon mjesec blizanci im se utopili u bazenu

Svijet
NAJGORA NOĆNA MORA SVIH RODITELJA: Kupili novu kuću, nakon mjesec blizanci im se utopili u bazenu
.

 Dječaci iz SAD-a su se nekako iskrali iz kuće dok je majka spavala te su pali u bazen. Majka ih je počela tražiti čim se probudila.

Vidjela je kako jedan dječak pluta u bazenu Blizanci su se utopili u srijedu u bazenu u dvorištu kuće na Long Islandu. Majka Sue Aurilia se probudila nešto prije 9 sati te nije mogla pronaći dječake. Pogledala je kroz prozor i vidjela sina Nicholasa kako pluta u bazenu. Odmah je nazvala 911, a vatrogasci su na dnu bazena našli Anthonyja. Dječaci su umrli u bolnici. Obitelj je prošli mjesec kupila kuću za 890.000 dolara (oko 1,5 miliona KM) i inspekcija im je izdala novu dozvolu za bazen.

Prijatelji obitelji su rekli da su blizanci bili pravo čudo jer je njihova majka imala brojne probleme u trudnoći. Dječaci su imali tri godine i bili su autisti. Otac dječaka je bio na poslu, a majka je Sue je dječake tražila nakon što se probudila. Prvo je sina (5) pitala gdje su mu braća. Nejasno je kako su se dječaci iskrali iz kuće. Policija je rekla da je riječ o nesreći. Prijatelji obitelji kažu da su blizanci bili nerazdvojni te da je majka skoro povratila nakon što su joj liječnici rekli da su dječaci mrtvi,prenosi 24sata. 

Ne propustite