ŠOKANTNO: "Majka me sa 13 godina prodala u SEKSUALNO ROBLJE, silovali su me TRI DANA"

Šokantno!
ŠOKANTNO: "Majka me sa 13 godina prodala u SEKSUALNO ROBLJE, silovali su me TRI DANA"
.

Sephak je imala samo 13 godina kad ju je majka prodala u seksualno roblje za svega 800 dolara. Nakon tri dana torture, vratila se kući, ali tada je majka počela da je primorava da se bavi prostitucijom.


Sephak su prvo odveli u bolnicu gde je potvrđeno da je djevica, a zatim su je odveli u hotelsku sobu gde je silovana tri dana.

- Prvo su mi uradili test krvi. Sutradan su me ponovo pregledali, a poslije su me natjerali da imam seks sa jednim muškracem - kaže Sephak.

Nakon tri dana torture u hotelu, Sephak se vratila kući, ali majka ju je naterala da nastavi da se bavi prostitucijom. Danas žali zbog svojih postupaka, piše CNN.


Slične priče imaju i druge devojke koje su uspele da pobegnu i spasu se od seksualnog ropstva koje su im nametnuli roditelji, posebno one koje potiču iz ozloglašenog ribarskog sela Svaj Pak u blizini glavnog kambodžanskog grada Pnom Pena.

U tom istom selu odrasla je i Sephak. Svaj Pak postalo je poznato kao mesto gde se deca za seks mogu kupiti za male pare, a prodaju ih najčešeće sami roditelji i to zbog dugova.


Djevojčicu je spasila neprofitna organizacija "Agape International Missions" (AIM) koja se bori protiv ropstva i trgovine ljudima. Sephak danas radi u AIM zajedno s drugim devojkama koje su spasene.

- Danas osjećam mnogo više stabilnosti nego prije. Imam pristojan posao - kaže Sephak.

AIM je samo u posljednje tri godine spasio 130 devojčica u 50 različitih racija u Kambodži.


- Ovo je još siromašna zemlja i ljudi gledaju kako će doći do novca. Nažalost, uz nedostatak obrazovanja i poslova, seksualna industrija je jedan od načina zarade - kaže Erik Meldrum, AIM-ov šef istrage. Dodaje da ponekad porodice ne žele da prodaju devojčice, ali, kako one opravdavaju svoj gnusni postupak - nemaju drugog izbora.

- Teško je razumjeti zašto ove majke to čine. Nemaju novca, pa tjeraju kćerke da rade. Čak i sad vidim puno majki koje ne razumiju osećanje svojih kćerki. Ne razumiju da one imaju srce, da pate - rekla je.

Ipak, stvari se u Kambodži menjaju na bolje. Meldrum ističe kako je saradnja s policijom odlična, a i kambodžanska vlada se sve više trudi pa u posljednje vreme ima sve više presuda protiv trgovaca ljudima, piše Blic.

Ne propustite