MILJENIK ŽENA – Željko Samardžić poslije 40 godina braka priznao da je varao suprugu (FOTO)

Show
MILJENIK ŽENA – Željko Samardžić poslije 40 godina braka priznao da je varao suprugu (FOTO)
.

Poznati pjevač otkrio je da je ipak bilo nevjerstva u njegovoj emotivnoj vezi sa suprugom Majom

Željko Samardžić i dan danas važi za miljenika žena. Popularni pjevač je skoro 40 godina u skladnom braku sa suprugom Majom, s kojom ima tri kćerke.

Iako nije želio da govori da govori o svom emotivnom životu, Željko je priznao da je ipak bilo nevjerstva u njegovom braku s Majom.

- Titanik je zamišljen i napravljen kao brod koji može odoljeti svim burama i olujama, a ipak ga je uništila neka santa leda na prvoj plovidbi. Maja i ja decenijama plovimo i uživamo u toj bračnoj luci mada nam more nije uvijek bilo naklonjeno. Bilo je i bura i nevera, ali srećom, naš brod je zahvaljujući dobroj navigaciji i razumijevanju od kojih je sazdan, izdržao sve izazove ovih godina - rekao je pjevač.

- Moja Maja mi je bila suđena, a to sam znao i kada sam je prvi put ugledao. Naime, upoznali smo se na jednoj od igranki u sali srednje ekonomske škole u Mostaru, gdje sam nastupao sa svojom grupom Februarski behari. Vidio sam je s bine i na prvi pogled mi se dopala. Međutim, drugovi su mi govorili da je odličan đak, kako je nitko nikada nije video s momkom, da je jednom riječju neosvojiva i kako nemam nikakvih šansi kod nje, ali jednostavno morao sam da se upoznam s njom. Prišao sam joj samouvjereno i rekao: Ti ćeš biti moja žena. Zbunjeno me je pogledala i kroz osmjeh samo izgovorila: Ja sam Maja. Tako je sve počelo - ispričao je Samardžić jednom prilikom, prenosi Telegraf.rs.

Ne propustite