FBI napravio horoskop za kriminalce: Nikada nećete pogoditi koji je znak najopasniji kriminalac

Šokantno!
FBI napravio horoskop za kriminalce: Nikada nećete pogoditi koji je znak najopasniji kriminalac
Astrološki znakovi mogu, tako barem tvrde oni koji vjeruju u horoskop, odrediti karakter i osobine ljudi.

Astrološki znakovi mogu, tako barem tvrde oni koji vjeruju u horoskop, odrediti karakter i osobine ljudi.

Iz tog je razloga američki FBI napravio "horoskop za kriminalce", odnosno poredao šta koji znakovi uglavnom rade kada se bace u kriminal.

Ovan

Ovnovi vole oružje. Uglavnom su plaćene ubice, koje svoja djela izvršavaju po naredbi.

Bik

Bikovi se uglavnom bave krađama skupocjenih predmeta, poput dijamanata ili pljački banaka. Uglavnom rade sami, jer ne vole društvo u kriminalu.

Blizanci

Blizanci uglavnom nisu kriminalci. Ako i jesu, onda se bave sitnim kriminalnom, kao naprimjer prevarama ili sitnim krađama.

Rak

Rakovi su uglavnom kriminalci. Ne svi, ali dobar dio. Ovaj znak je sklon nasilju i psihičkim poremećajima, koji odvode u kriminal.


Lav

Lavovi nisu skloni kriminalu, ali ako to već rade, onda su hladnokrvni i sve im je isplanirano. Ovaj se znak smatra najopasnijim kada je u pitanju kriminal, jer su Lavovi uglavnom vođe organizovanog kriminala. Ne ulaze često u kriminal, ali kada uđu, postaju mozak operacija i zadaju najviše problema policiji.

Djevica

Djevice su majstori u finansijskim prevarama i cyber kriminalu. Mnoge djevice su hakeri, kao naprimjer što su to bili dvojica nedavno uhapšenih vođa hakerske grupe Annonymus.

Vaga

Vage su u kriminalu uglavnom korumpirani službenici. Specijalnost ovog znaka je privredni kriminal, a Vage važe za znak koji je najteže staviti iza rešetaka.


Škorpija

Škorpije u svojim redovima najviše imaju serijskih ubica i psihopata. Uglavnom su bez milosti, a na zločin ih, osim psihičkih poremaćaja, navodi i ljubomora.

Strijelac

Strijelci su jako vješti lopovi, ali s druge strane jako rijetko pribjegavaju nasilju. Njihove žrtve budu pokradene, ali jako se rijetko desi da neko u toj pljački bude povrijeđen.


Jarac

Jarčevi su ambiciozni, pa ih ne zanima sitni kriminal. Vole se baviti finansijskim kriminalom i jako dobro prikrivaju svoje tragove, pa ih je vrlo teško uhapsiti.


Vodolije

Vodolije se bave uglavnom masovnim prevarama, ali i cyber kriminalnom. Oni su vođe lažnih sekta, koje svojom pričom zalude ljude, a potom ih ostave bez novca. Isto to rade i na internetu.

Riba

Ribe su uglavnom dileri droge. Jako su dobre u švercanju ilegalnih stvari preko granica, pa se često bave i trgovinom ljudima, ali i drugim stvarima koje nije zakonito prenositi iz države u državu.

Ne propustite