POJAVILE DOSAD NEVIĐENE FOTOGRAFIJE: Svijet je sada U JOŠ VEĆOJ PANICI (FOTO, VIDEO)

Svijet
POJAVILE DOSAD NEVIĐENE FOTOGRAFIJE: Svijet je sada U JOŠ VEĆOJ PANICI (FOTO, VIDEO)
.

Nakon uspješnog lansiranja prve interkontinentalne rakete 4. jula, u najizolovanijoj zemlji na svijetu organizovano je mnoštvo proslava tim povodom. Od pozdrava "heroja" u glavnom gradu, do banketa u kome se nalazila minijatura njihovih raketnih sistema dugog dometa, gotovo na svakoj prisustvovao je Kim Džong Un. U toj euforiji, izgleda da je Sjeverna Koreja otkrila više nego što je planirala.


Sjvernokorejska državna telepjevači i plesači, ali na pola koncerta, na velikom ekranu pojavljuje se niz slika u slajdu na kojima se vidi kako je izgledao razvitak nuklearnog programa te zemlje.

kin2



Da li je organizator zaboravio ili je ovo samo još jedna spin-taktika Sjeverne Koreje nije poznato, ali na velikom ekranu smjenjiavle su se jedna za drugom 190 fotografija od koje mnoge nikada nisu ugledale svjetlost dana.


kin1
Među njima nalaze se i on iz ranih godina raketnog programa Sjeverne Koreje pod osnivačem zemlje Kim Il-sungom, do najnovijeg testa 4. jula pod vođstvom Kim Džong Una.

kin
Na osnovu objavljenih fotografija, stučnjaci strahuju da je hronološki razvoj raketnog programa tekao ubrzano i na više od jedne lokacije. Takođe, navodi se da se očekuje da se program sve brže razvija i da ovih slika bude sve više.

Ne propustite