TRAGEDIJA: Objesila se jer nije mogla da ima djecu?!

Region
TRAGEDIJA: Objesila se jer nije mogla da ima djecu?!
.

Vesna B. (27) iz Kladova objesila se u svom stanu jer nije mogla da zatrudni, saznaje Kurir. Nesrećnu ženu pronašao je suprug, ali nije mogao da je spasi jer je već bila mrtva nekoliko sati.

Tragedija se dogodila u ponedjeljak po podne u zgradi u jednom naselju u Kladovu. Prema nezvaničnim informacijama, Vesna nije ostavila oproštajno pismo, a pretpostavlja se da je, prije nego što se odlučila da se objesi, pokušala da se otruje.

Kasno stigao

- Pored tijela pronađene su bočice i kutije od lijekova, pa se sumnja da ih je prvo popila. Tijelo je pronašao suprug, koji je u vrijeme tragedije bio na poslu. Vrata su bila zaključana kad je stigao, pa nije mogao da uđe jer je ključ bio u bravi. Kroz prozor je vidio obješeno tijelo svoje žene. Razbio je staklo i, kad je ušao u stan, presjekao je kanap, ali za ženu je bilo kasno. Obavjestio je policiju i Hitnu pomoć, koja je konstatovala smrt - rekao je naš dobro obavješten izvor.

Prema riječima poznanika ove porodice, nesrećna žena je nekoliko godina bila u braku, a kako nisu mogli da imaju djece, išli su na vještačku oplodnju.
- Prvi put im nije pošlo za rukom, ali već u septembru ove godine trebalo je da imaju drugi tretman. Moguće je da je to jedan od razloga da se odluči na ovakav čin. Vjerovatno psihički nije izdržala da ponovo prođe kroz sve, plašila se da opet ne izgubi bebu - kažu poznanici.

Razočarala se

Bez obzira na to, oni dodaju da je nisu viđali neraspoloženu, te da nije ostavljala utisak da je spremna na ovako nešto.
- Voljela je djecu i željela je da ima svoju, što je normalno. Bila je razočarana što im prvi put nije uspjelo, ali nadala se da će drugi put biti bolje. Šokirani smo jer niko nije očekivao da ovako nešto može da se dogodi. Mlada je i imala je još mnogo vremena da se ostvari kao majka - kaže poznanik koji nije željeo da mu objavljujemo ime.

Telo Vesne B. preneto je na obdukciju, a policija je u prisustvu tužioca obavila uviđaj. Nakon istrage, koja je u toku, biće poznati detalji tragedije.

Vesnin poznanik
ZAPOSLENA NA ODREĐENO VRIJEME

Poznanik nesrećne žene kaže da su ona i njen suprug bili zaposleni na određeno vrijeme.
- Moguće da ju je da je i ta neizvjesnost oko posla još više sekirala, jer nije imala posao za stalno - tvrdi on.
(Kurir)

Ne propustite