DA LI JE OVO NORMALNO: Pogledajte što roditelji čine i dozvoljavaju svojoj djeci

Mame i bebe
DA LI JE OVO NORMALNO: Pogledajte što roditelji čine i dozvoljavaju svojoj djeci
.

Ako je nekome ova slika baš fascinantna, neka se pokrije i sakrije u mišju rupu, jer ovo, oprostite, nije normalno. 

Cijeli svijet bruji da svjedočimo epidemiji pretile djece i da ih na bilo koji način moramo što više aktivirati i hraniti zdravije, a onda se, s druge strane, pojave ovakvi ekstremi.

dijete
Ako malo proguglate termin "Strongest child in the world", pronaći ćete gomilu ovakve djece koja s 3-4 godine već izgledaju kao mali Hulkovi. 

 
Javnost im se divi, a stručnjaci i pedijatri se hvataju za glavu jer ovo jednostavno nije zdravo. 


Umjereno igranje čak i nekoliko različitih sportova (ni to baš nije dobro za malo dijete) neće učiniti djecu ovako jakima, osim u slučaju kada se djecu forsira da vježbaju i ako se, što je čest slučaj, praktički navuku na adrenalin koji im pružaju vježba i slava. 

Liječnici o tom fenomenu kažu da djeca u razvoju nipošto ne bi smjela biti podvrgnuta teškim vježbama, no puno veći problem predstavlja njihovo mentalno zdravlje. 

Koliko god nekome možda ovo izgleda impresivno, taj mora znati da se iza toliko vježbe kriju ovisnost i određeni poremećaji u ponašanju. 

O tome se nedavno oglasio i otac jednog od trenutno najjače djece na svijetu. To je mali Japanac Ryusei "Ryuji" koji ruši rekorde gledanosti na YouTubeu svojim borilačkim vještinama i nevjerojatno jakim mišićima. 


Mali je počeo vježbati s četiri godine, kad mu je tata prvi put pokazao film s Bruce Leejem, a sa sedam je postao najjači klinac na svijetu,prenosi Index.No, on ne želi stati na tome, iako ga roditelji mole da prestane s vježbom. Oca je nedavno poslao u bolnicu jer ga je molio da pojede svoje povrće i tada su shvatili da ga više ne mogu kontrolirati.

Postao je ovisan i tako dokazao da stručnjaci zaista imaju pravo. 

Ne propustite