Vidite li čovjeka iza mene? Cijeli dan mi je na plaži postavljao OVA PITANJA i čuvajte se SVIH KOJI VAS TO PITAJU

Kiosk
Vidite li čovjeka iza mene? Cijeli dan mi je na plaži postavljao OVA PITANJA i čuvajte se SVIH KOJI VAS TO PITAJU
Danas mi se na jezeru desilo nešto što nikako nije u redu.

Danas mi se na jezeru desilo nešto što nikako nije u redu.


Tako je svoju priču počela Hejli Oskar. Kako dalje objašnjava, dok se sunčala, čovjek star oko 40 godina stalno je obilazio oko nje i pokušavao da zapodene razgovor o njenim tetovažama, dok joj je upadljivo gledao u zadnjicu.

- To nije najgori deo. Koliko god puta da sam ga zamolila da se udalji od mene, stajao je u uglu savršenom da vidi svaki deo mog tela osim lica i postavljao najčudnija moguća pitanja, poput da li imam prijatelje, gde su, gde živim, u koju sam srednju školu išla - kaže Hejli i dodaje da joj je u jednom trenutku rekao i "imaš dijete što znači da si seksualno aktivna. Da li uživaš u bolu, kad već imaš tetovaže?".


Kako je objasnila na Facebooku, pomogla joj je drugarica, koja je u tim trenucima pozvala na telefon, a kada je Hejli počela da prepričava šta joj se dešava, čovjek je pobjegao.

- Tvrdio je da je iz Vokigana i da je sam na odmoru na jezeru. Engleski mu je vrlo loš i 99 odsto sam uvjerena da je htio da me otme i napravi od mene prinudnu seksualnu radnicu, čim mi je postavljao takva pitanja. Naravno, nisam na njih odgovarala, a previše sam bila uplašena da ustanem i odem do kola jer je mnogo lakše ščepati nekoga i odnijeti ga kada stoji nego kada leži, a i da ne bi znao koja su moja kola i pratio me kući - piše Hejli i dodaje da je i nakon njenog telefonskog razgovora kružio 20 minuta oko nje pa tek onda pobjegao.

- Djevojke, molim vas pazite. Gdje god da idete same, obavezno javite bliskim ljudima gdje ste i nosite neko sredstvo za samoodbranu. Nikad se u životu nisam osjetila tako ranjivom kao danas - apeluje ova mlada žena

Ne propustite