GOCA LAZAREVIĆ U SUZAMA ZBOG SMRTI PARTNERA: Iskidala sam se zbog njega (FOTO)

Lifestalgija
GOCA LAZAREVIĆ U SUZAMA ZBOG SMRTI PARTNERA: Iskidala sam se zbog njega (FOTO)
.

Pjevačica Goca Lazarević već sedam godina pati zbog smrti životnog saputnika Branka koji je bio njena prava ljubav.

- To je nešto samo moje i ne volim da pričam o tome. Mene je njegova smrt najviše iskidala u životu. Dunav bi se napunio mojim suzama. Ranije sam sa ljudima delila i radost i tugu. Na kraju su prijatelji počeli da me izbegavaju i govorili mi kako nemam prava da ih maltretiram, da je to moja lična stvar. Tri godine nisam mogla da prihvatim da ga nema i osuđivala sam Boga. Pitala sam se zašto baš on, zašto neko ko je tako dobar, zašto se to meni desilo. Smejala sam se u javnosti, ali u meni je bila bol - kaže Goca.

Njen partner je bio u dugovima koji su ga pritisli i na kraju i sahranili.


- Njega je ubio stres, jer je imao dve firme. Neki ljudi su ga izdali, nije mogao da naplati potraživanja i zatvori krug. Kidao se i raspao. Embolija pluća, infarkt, moždani udar. Sve ga je to stiglo u 55 godina - kaže Goca i objašnjava zašto se nikada nisu venčali:

- Posle razvoda od Zahara, nisam htela ponovo da se udam. To bi bila velika trauma za našu ćerku Mariju i sina Miloša. Najpoštenije je bilo da ja svoju decu izvedem na put. Kad su odrasli i Marija se udala, moj Branko i ja smo želeli da započnemo zajednički život. Nije nam se dalo - priča ona,prenosi Informer.

Pevačica je priznala i da plače na pesmu Halida Bešlića "Ja bez tebe ne mogu da živim".

- Da li sam nagrađena ili kažnjena što sam imala takvu ljubav? To se ja pitam. Sve poredim sa njim i ta ljubav je reper za sve. Koliko sam samo plakala uz pesmu "Ja bez tebe ne mogu da živim", posebno uz stihove "Milo moje, nije nam se dalo, da se u tvom zagrljaju smirim, sve sa tobom bilo mi je malo." Suze samo grunu iz mene, iz najveće euforije vrisnem. Onda ljudima u mom okruženju bude neprijatno. Ali na Brankovom grobu više ne plačem. Odem na Bežanijsko groblje i fino se ispričam sa njim. Najteže mi pada kada mi kažu "Toliko plačeš, a ništa nisi imala sa njim, ni imovinu, ni decu, samo ljubav." Pa da li ima nešto vrednije od toga? - završava Goca svoju tužnu ispovest.

Ne propustite