TIJELO BIZNISMENA PRONAĐENO U LOKVI KRVI: Upucali su ga čim je kročio iz kuće!

Region
TIJELO BIZNISMENA PRONAĐENO U LOKVI KRVI:  Upucali su ga čim je kročio iz kuće!
Beživotno tijelo preduzetnika iz Surdulice Predraga Perića (47) pronađeno je jučer rano ujutro u lokvi krvi ispred kuće i Tehničkog pregleda u Žitorađi čiji je bio vlasnik.
Beživotno tijelo preduzetnika iz Surdulice Predraga Perića (47) pronađeno je jučer rano ujutro u lokvi krvi ispred kuće i Tehničkog pregleda u Žitorađi čiji je bio vlasnik.
 
Mještani Žitorađe jučer su tokom čitavog dana bili u šoku zbog svirepog ubistva koje se dogodilo u njihovom mjestu. Njihov komšija, prijatelj, poznanik hladnokrvno je upucan u glavu ispred objekta gdje je živio, ali i obavljao poslove tehničkog pregleda i registracije motornih vozila, na svega tridesetak metara od prometnog puta Vladičin Han - Surdulica.
 
Kako je izjavio Dragan Stamenković, portparol vranjske policije, sumnja se da je riječ o ubistvu, dodajući da je istraga u toku.
 
Predrag Perić
Komšije pokojnog Perića, koji je živio sam u kući ispred koje je ubijen, u nevjerici su šta se dogodilo. Nikome od njih nije jasno ko bi i zbog čega Perića ubio hicima iz vatrenog oružja. Još nema potvrde da je neko od susjeda čuo kobne pucnje, pa se ne zna tačno vrijeme zločina.
 
Uznemirena i uplašena Koviljka Simonović i drugi susedi imaju samo riječi hvale o ubijenom preduzetniku. Oni kažu da je Perić bio predusretljiv, druželjubiv i uvek spreman da pomogne.
 
Da je Perić bio druželjubiv govori i njegov Fejsbuk profil. Nesrećni čovjek bio je aktivan na ovoj društvenoj mreži skoro svaki dan objavljujući fotografije iz restorana, sa proslava i putovanja. Juče tokom celog dana njegovi prijatelji opraštali su se od njega uz poruke: "Počivaj u miru, dobri čovječe".
 
Pored oproštaja i žaljenja za svojim poznanikom, meštani Žitorađa polemisali su o motivima ubistva Perića. Pojedini su čak pominjali da je Perić pripadao kriminalnom miljeu Surdulice i susednog Vladičinog Hana. Ove pretpostavke policija je odbacila, a njegovi poznanici, prijatelji i partneri tvrde da je ubijeni biznismen bio izuzetno korektan u poslovnoj saradnji.
 
Poslije svirepog ubistva poznatog preduzetnika na jugu Srbije, vranjsko pravosuđe pokrenulo je istražni postupak protiv nepoznatih vinovnika krvavog zločina.
(Izvor:blic.rs)

Ne propustite