Djevojka vidjela vijest o pogibiji bračnog para, otišla u policiju i saznala da su joj STRADALI RODITELJI

Region
Djevojka vidjela vijest o pogibiji bračnog para, otišla u policiju i saznala da su joj STRADALI RODITELJI
U udesu koji se u nedjelju dogodio u blizini Bogutovca na putu Kraljevo – Raška

U udesu koji se u nedjelju dogodio u blizini Bogutovca na putu Kraljevo – Raška, poginuo je braćni par Milenko (66) i Radunka (60) Strahinjić iz Adrana kod Kraljeva. Kako smo saznali u policiji još nije poznato zašto je automobil "jugo", skrenuo u lijevu traku i naletio na kamion-cisternu.

Milenko i Radunka su, kako smo saznali od njihovih rođaka, često išli u Novi Pazar kako bi pazarili na pijaci, kao što je bio slučaj i tog kobnog dana. Oni su živjeli na selu u Adranima, a robu su kupovali u Novom Pazaru pa je preprodavali. I, inače veoma opasna deonica puta u mjestu Dobre strane, gdje se dogodio udes, bila im je poznata.

- Jedna od njihove četiri ćerke, kada je videla u medijima da se dogodio udes u blizini Bogutovca, pozvala ih je na mobilni, ali se niko nije javljao. Posle nekog vremena je otišla u policiju da se raspita o tom udesu, i saznala da su u "jugu" poginuli Milenko i Radunka. Ništa ne znamo o razlozima udesa, i voleli bi smo da nam neko sve ispriča – rekao nam je jedan od rođaka Strahinjića, dodajući da su ostavili za sobom i unuke,prenosi Blic.


Prema saznanjima iz policije, vozač kamiona-cisterne Ž.B. kao i još jedan neutralni svjedok koji se zatekao na putu u trenutku udesa, izjavili su da je "jugo" samo odjednom prešao u lijevu traku, i to na mjestu gdje su krivina i puna linija.

Tijela nastradalih supružnika se nalaze na patologiji kraljevačke bolnice, kako bi se obavila obdukcija. Zbog toga, datum sahrane još nije poznat.

NAJGLEDANIJI VIDEO NA PORTALU:

 

 

 

NAJGLEDANIJI VIDEO DANAS NA PORTALU: 
 

 

Ne propustite