OVO NIKO NIJE ZNAO: Najveći svjetski hit Despacito je nastao još prije 2 godine, a evo kako (VIDEO)

E buraz
OVO NIKO NIJE ZNAO: Najveći svjetski hit Despacito je nastao još prije 2 godine,  a evo kako (VIDEO)
Mali je broj korisnika interneta koji nisu čuli jedan od najvećih hitova ovog ljeta, pjesmu "Despacito" autora Luisa Fonsija, koja je osvojila svijet.

Mali je broj korisnika interneta koji nisu čuli jedan od najvećih hitova ovog ljeta, pjesmu "Despacito" autora Luisa Fonsija, koja je osvojila svijet. 

No, mnogi ipak ne znaju da je nastao prije dvije godine, ali ga Fonsi nije uvrstio na album iako je vjervao da je pjesma posbena. 

"Kada sam prvi put napisao pesmu, napravili smo neki grubi demo snimal koji nikada niko nije čuo. Nisam znao šta da radim sa tim, kako da produciram tu vrsu pesama, ali sam znao da je to poseban ritam. I sve vreme do danas nisam nikako mogao da se posvetim toj pesmi. Ipak, kada sam jednom odlučio da to uradim, ceo svet je potvrdio moje mišljenje da je posebna", rekao je Fonsi za CNN.

 Po njegovim riječima, sam proces pisanja, komponovanja i produciranja pesme je bio magičan, jer je jednostavno napisao perfektne stihove.

"Pored svega toga ona ima sve elemente pravog hita, od dobre melodije, interesantnog teksta, pa sve do izvođača kao što su Daddy Yankee i Džastin Biber koji su doprinijeli popularnosti pjesme", dodao je.
 
"Despacito" je, inače, treća španska pesma koja je dospjela na Hot 100 listu popularnosti u poslednjih 40 godina. Pre nje, to je uspelo pesmama "La Bamba" i "Macarena".

 

 

NAGLEDANIJI VIDEO DANAS NA PORTALU 

 

Ne propustite