Alkoholizirani biciklisti i vozači napravili haos na cestama, u kojima su ozlijeđene četiri osobe

Region
Alkoholizirani biciklisti i vozači napravili haos na cestama, u kojima su ozlijeđene četiri osobe
Nesreća se dogodila zbog oduzimanja prednosti prilikom prolaska.

Na području Koprivničko-križevačke županije jučer se dogodilo čak 11 saobraćajnih nesreća u kojima su ozlijeđene četiri osobe, izvijestila je policija. U većini njih uzrok je bio alkohol.

Oko 5:30 teretno vozilo je između Hudovljana i Jagnjedovca sletjelo u jarak. Policija nije javila da je itko ozlijeđen u ovoj saobraćajnoj nesreći, piše ePodravina. 

Oko 12:15 u Križevcima su se sudarila dva automobila. Nesreća se dogodila zbog oduzimanja prednosti prilikom prolaska.

Pijani biciklisti

Zatim je oko 13 sati pijani biciklist u Koprivničkim Bregima pao na kolnik i zaradio lakše tjelesne ozljede. Izmjereno mu je nevjerojatnih 3,57 promila, piše ePodravina. 

Nešto prije 17 sati u Rasinji je osobni automobil naletio na biciklista koji je bio pod utjecajem alkohola. Njemu je izmjereno 2,21 promila, a u padu je ozlijeđen. 


Oko 18:15 u Đurđevcu su se sudarila tri automobila jer vozači nisu poštivali prednost prolaska glavnom cestom. Jedan je vozač lakše ozlijeđen. 

Dva biciklista sudarila su se oko 19 sati u Starigradu. Jedan je lakše ozlijeđen, a sudar se dogodio zbog neispravnih kočnica za biciklima.
 

Alkoholizirani vozači

Pijani vozač osobnog automobila sletio je oko 20:30 u kanal u Tremi. Uhićen je, a u krvi mu je izmjereno 2,33 promila alkohola. 

I nesreći u kojoj je automobil oko 22 sata sletio u kanal na otvorenoj cesti između Suhe Katalene i Prugovca pomogao je alkohol. Vozaču je izmjereno 3,84 promila, a policija ga je zadržala na triježnjenju. 

U isto vrijeme, u Križevcima su se sudarila dva automobila. Jedan od vozača nije poštivao prednost prolaska. 

Jutros oko 3:45 na cesti između Đelekovca i Koprivnice sudarila su se dva automobila. Vozaču koji je skrivio nesreću u krvi je izmjereno 2,09 promila.

(Index)

Ne propustite