"Ne mogu više da živim, hoću da se ubijem." Takmičila se u Operaciji trijumf, a pogledajte je danas

Sjećate li se
"Ne mogu više da živim, hoću da se ubijem." Takmičila se u Operaciji trijumf, a pogledajte je danas
Nekadašnja pjevačica Milica, koju je proslavilo takmičenje "Operacija trijumf", danas se ne bavi pjevanjem.

Da vas podsjetimo Milica Majstorović je 2008. učestvovala u takmičenju "Operacija trijumf", gdje je dogurala do finala, ali nije uspjela da izgradi željejnu muzičku karijeru. Publika je pamti po hit pjesmi "Savršeni par", koju je snimila i na engleskom jeziku, i nastupu na "Beoviziji" 2009. godine sa duetksom pjesmom "Hejter" koju je snimila sa kolegom iz takmičenja Danijelom Pavlovićem.

Nekadašnja pjevačica Milica, koju je proslavilo takmičenje "Operacija trijumf", danas se ne bavi pjevanjem.

Majstorovićeva je 2012. godine upisala studije glume, a onda dve godine kasnije zaigrala u predstavi "Dogvil", rađenoj po istoimenom hit filmu, u kojoj je pobrala sve simpatije pozorišne publike, pohvale kritičara i neke nagrade.
 
Milica je nastavila da se bavi glumom, te danas igra u predstavi "Kir Janja" u Knjaževačko-srpskom teatru, i za ovu ulogu Milica je dobila brojne pohvale.
 
Evo kako Milica danas izgleda:

mimi

Milicu su pratile brojne kontroverze nekon takmičenja. U februaru 2010. godine pokušala je samoubistvo, o čemu je i sama kasnije govorila.
 
"Tu noć mi se sve skupilo, sto puta sam u sebi izgovorila: "Ne mogu više da živim, hoću da se ubijem." Uzela sam dve-tri tablete za sniženje pritiska i naizmjenično kombinovala sa alkoholom, pri tom bolujem od anemije i organizam mi je veoma iscrpljen. Roditelji su me u besvjesnom stanju našli u ve-ceu i pozvali Hitnu pomoć. Da mi se u tom trenutku pred rukom našao neki pogodan predmet, ko zna šta bi bilo. I ranije sam pokušavala da naudim sebi tupim žiletima, ali mislim da me bog još uvijek ne želi kraj sebe", rekla je Milica nakon nesrećnog događaja.
 
Milica je, prema pisanjima nekih medija, samo dva mjeseca kasnije , u aprilu 2010. godine, ponovo digla ruku na sebe na isti način.
 

 
(Puls)

Ne propustite