OTAC MONSTRUM IZ RUME, koji je silovao sopstvenog sina, umro u zatvoru u najgorim mukama!

Region
OTAC MONSTRUM IZ RUME, koji je silovao sopstvenog sina, umro u zatvoru u najgorim mukama!
Vladimir J. (46) iz Rume, monstrouzni otac koji je silovao svog sina, umro je u zatvoru u najgorim mukama.

Vladimir J. (46) iz Rume, monstrouzni otac koji je silovao svog sina, umro je u zatvoru u najgorim mukama.

Otac - monstrum pronađen je mrtav 18. jula u Specijalnoj zatvorskoj bolnici u Beogradu, gdje je mjesec dana ranije prebačen iz KPZ Sremska Mitrovica.

- Bolest ga je skroz bila obuzela. On ne samo da nije mogao da hoda i sam se stara o sebi nego gotovo nije mogao ni da diše ni da jede od bolova. Zbog toga je prebačen za Beograd, gde je preminuo - priča izvor upućen u ceo slučaj.
Vladimir J. bio je osuđen na deset godina jer je silovao maloljetnog sina u više navrata kada njegova supruga, to jest dečakova majka nije bila kod kuće. Između ostalog, iživljavao se nad njim i dok je ona išla na hemodijalize.

- On je u periodu od jeseni 2008. do jula 2009. godine dva puta prisilio na seksualne odnose tada 13-godišnjeg sina. Prvi put ga je napastvovao kad je dečakova majka otišla na hemodijalizu - priča izvor za Srpski Telegraf.
 
- To je uradio i narednog puta kada je ona otišla u bolnicu. Mališanu je zapretio da ne sme nikome da kaže za njihovu "tajnu" jer će ga u suprotnom ubiti - priča izvor.

Ponovo je silovao sina naredne godine iskoristivši odsustvo supruge.

- Dok je dečak spavao, on mu se uvukao u krevet i napastvovao ga. Njegova zverstva su otkrivena tek naredne godine, kada je mališan završio kod lekara zbog krvarenja iz anusa. U razgovoru sa lekarom on je priznao da ga je otac zlostavljao.
Otac - monstrum je odmah uhapšen i od tada se nalazio u pritvoru, a potom je osuđen i prebačen u zatvor u Sremskoj Mitrovici. Na suđenju su razotkrivena i druga zvjerstva koja je Vladimir činio prema sinu.

Dječak je ispričao da ga je osim silovanja otac terao i da prosi na ulici i donosi mu pare. Kada je on to odbio, odveo ga je usred noći na groblje, vezao ga za drvo i ostavio tako cijelu noć! Dječak je od svega zadobio teške traume, zbog kojih je godinama kasnije imao halucinacije.

Ne propustite