PANIKA U STROGOM CENTRU GRADA: Djevojke u strahu za svoje živote zbog ovog čovjeka!

Crna hronika
PANIKA U STROGOM CENTRU GRADA: Djevojke u strahu za svoje živote zbog ovog čovjeka!
Banjalučanke su u strahu zbog manijaka, koji već mjesec dana spopada djevojke u strogom centru grada.

Banjalučanke su u strahu zbog manijaka, koji već mjesec dana spopada djevojke u strogom centru grada.

Posljednji napad se dogodio u noći sa četvrtka na petak, kada je nasrnuo na djevojku koja se oko jedan čas iza ponoći sama vraćala kući i prijetio da će je silovati. Napadnuta djevojka u izjavi za medije kaže da se sve odigralo veoma brzo i da je spasao je komšija koji je slučajno naišao. Ona ističe da ju je poslije napada još više šokiralo ponašanje policajaca, koji su skoro nju optužili da je sama kriva što je napadnuta.

Pojedini mediji su i prije 20 dana pisali i upozoravali građane da centrom Banjaluke hara manijak koji napada djevojke koje se same kreću. Prvo su dvije djevojke napadnute kod škole "Ivo Andrić“, ali su obe na sreću uspjele da pobegnu.


Nekoliko dana poslije toga desio se novi napad, tada su se na meti manijaka našle tri djevojke u Novoj Varoši. Jedna od njih napadnuta je u blizini kafića "Renome“ dok su druge dvije u naselju poznatom kao "Malbašićeve zgrade“. Nije poznato da li je riječ o istom manijaku.  

Nakon što su građani obaviješteni o ovim napadima i upozorili ih da se sami ne kreću ovim ulicama, stiglo je saopštenje iz Policijske uprave Banjaluka. U ovom saopštenju oni su tvrdili da mediji bespotrebno šire paniku i da im je samo jedan slučaj prijavljen i da preduzimaju preventivne mjere u cilju zaštite svih građana. Međutim, do sada ove mjere nisu dale rezultate jer manijak sada već više od mjesec dana napada djevojke.


U PU Banjaluka su rekli da im je u petak u 1:45 časova djevojka prijavila da je napadnuta u Ulici Ivo Andrić i da je prijetio da će je obljubiti.

- Oštećena je uspela da izbegne nasilje, a na osnovu opisa koji je oštećena saopštila, obavestili smo sve raspoložive policijske službenike na terenu, međutim ta osoba nije pronađena - rekli su u policiji,prenosi Blic.

Ne propustite