BRENA I ŠABAN SE OPROSTILI OD CUNETA: 'Ostaje samo praznina, koju jedino vrijeme liječi'

Show
BRENA I ŠABAN SE OPROSTILI OD CUNETA: 'Ostaje samo praznina, koju jedino vrijeme liječi'
Vijest da je preminuo legendarni pnevač Predrag Cune Gojković rastužila je mnoge. Od njega su oprostile i brojne njegove kolege. Lepa Brena je neutješna i rekla je da će joj nedostajati Cune

Vijest da je preminuo legendarni pnevač Predrag Cune Gojković rastužila je mnoge. Od njega su oprostile i brojne njegove kolege. Lepa Brena je neutješna i rekla je da će joj nedostajati Cune, prenosi telegraf.rs.

 Slikovni rezultat za oprostili se od cuneta
- Postoje ljudi koje poznaješ i od njih naučiš puno, zavoliš ih i pamtiš ih po dobrom. Kada odu u neki drugi bolji svijet, ostane jedna praznina u duši, koju samo vrijeme liječi, a tu prazninu vremenom popunjavaš lijepim sjećanjima na čovjeka koji je ostavio puno lijepih uspomena kroz druženja i večnim njegovim pjesmama! - rekla je pjevačica.

Slikovni rezultat za šaban šaulić
Tužan je bio i Šaban Šaulić, a za Cuneta je rekao da je bio sjajan.

- Tužno. Jedan od najboljih vokala i legenda, divan čovjek. Nastupali smo nebrojeno puta, kako na koncertima, tako i u emisijama. Čak je nekoliko puta pohvalio moju interpretaciju baš onako iz srca i meni su njegovi komplimenti uvijek značili, posljednji put smo se vidjeli prije godinu dana, na snimanju jedne novogodišnje emisije. Znao da ima zdravstvenih problema, ali sam se uvujek nadao da će nekako prebroditi te stvari. Šta ćete, život ide i nosi nas. Nažalost, jedan po jedan velikan narodne muzike odlazi, a nama ostaju uspomene i divne pesme koje su za života otpevali. Baš mi je žao - rekao je Šaban za Alo!.

Ne propustite