Pogledajte se u ogledalo i recite sebi: Pa zašto baš meni se ovo dešava?

Zanimljivosti
Pogledajte se u ogledalo i recite sebi: Pa zašto baš meni se ovo dešava?
Odaberite adekvatnu podršku.

Ne možete očekivati bilo kakav  sopstveni napredak a da niste sami uradili nešto za sebe.Ne čekajte da neko nešto uradi za vas, ne čekajte bolju priliku, ne čekajte da smršate ili da nadjete bolji posao, ne čekajte da nadjete partnera pa da vam sve krene.Uradite sada prvi korak da bi mogli da zakoračite još jedan , pa još jedan.....ne postoje rešenja u jednom koraku, u jednoj lekciji u jednom danu.....učite...

Počnite sada
 
1) Odluka da gledate na sebe kao na najvažniju investiciju. A ko će ako vi odustanete.
Pogledajte se u ogledalo I recite sebi :" Ti si sva moja snaga. Tebe biram da mi pomogneš, Znam da na tebe mogu da se oslonim I da za mene imaš riječi pohvale, čak I kada griješim. Jer ja ne griješim, već samo učim. Imam ljubav za tebe. Zajedno ćemo riješiti problem".
 
2) Stavite fokus na rješenje problema. Uvek možete birati, naravno, da li ćete sebe obeshrabrivati riječima :" Pa zašto baš meni se ovo dešava", " Koja sam ja budala" " Znao sam da to nikad neću uspjeti",  ili ćete biti skoncentrisani na rješenje. Životne tzv.problem situacije nam i jesu poslate da bismo postali bolji. Da bismo mogli da prevaziđemo sebe.
 
3) Odaberite svoj cilj, da biste imali u čemu sebe da prevazilazite, da unapređujete, da dajete sebi šansu za napredak. Odaberite šta ustvari želite. I ostanite budni I očarani vizijom koju imate. Imati viziju je važan korak na putu rešavanja problema,jer gubitke poput finansijskog kraha, ostanka bez partnera, nedovoljnog zdravlja, I gubitka nade može preživeti samo neko ko ima viziju svoje budućnosti. Kada imamo cilj sve ove gubitke pretvaramo  u prilike za napredovanje .
 
4) Odaberite adekvatnu podršku. To jeste očigledan primer ljubavi prema sebi. Ako ste okruženi ljudima koji misle da je vaš cilj nemoguć, neprekidno ćete osećeti njihovu sumnju I slušati reči: "Sad si se setio", "Vidiš da nije vreme ni za kakvo ulaganje", " Vidiš da se svi muče I gube"...i tako redom...
Zato je zaista potrebno okružiti sebe ljudima od kojih ćete dobijati adekvatnu podršku.Biće to veoma podsticajna investicija koja će hraniti vašu veru u sebe.
/ podrška koju pruža program Louise Hay je dokazan na milionima ljudi/
 
5) Angažujte sve svoje unutrašnje resurse. Osjetite koliko ste moćni, I osnažujte svoje kapacitete. Životni problemi I dolaze zato da bi ste uvidjeli da imate mnogo više nego što ste do sad mislili. Možete svakodnevno sebe ohrabrivati afirmacijama, ali potrebno je znati o toj tehnici dovoljno da biste umjeli da je primjenite.
 
6) Činite upravo ono što ste odlučii. Nema se gde stići ako nema akcije na putu do cilja. Samo stagnacija. Stajati u mestu s ciljem u glavi a bez konkretnih rezultata može dovesti do sumnje u sam cilj.
 
7) Uklanjanje navika. Na putu do cilja naš um nas stalno vraća na negativne obrasce koji su nas do sada I sprečavali da napredujemo I budemo sebi bolji. Negativne obrasce smo stekli u detinjstvu I odnose se na način kako su nam predstavljali život. " Život je vječita borba" , "Nisi ti sine rodjen da bi imao para", " Ljubav je samo igra", "Nisi dovoljno dobar, ima boljih od tebe".  Postoje posebe tehnike kojima se oslobadjamo ovih obrazaca kao i posebne tehnike kako da umirite svoj um, kako da u dubini duše osetite da ono čemu težite vam iskreno I pripada. Sigurna sam da I vi u svojim životima imate hiljade primera kako ljudi uništavaju sebe prejedanjem, alkoholom, negativnim I rigidnim životnim stavovima. Mjenjanje tih nasljedjenih životnih stavova a usljed njih i navika koje smo stekli  nije odlika slabosti već snage .
 
8) Snaga. Zapamtite da sve što vam je potrebno da riješite problem je u vama. Uvijek kad ste u nekom problemu zastanite I osvjestite da je sva snaga upravo u vama.  Vi ste posebna energija, vi ste original, vi rješavate svoj problem na svoj način jer ako neko nije uspeo da razriješi svoj problem ne znači da vi nećete riješiti svoj. Zapamtite da svako ima svoje zvijezde sjaj....Vi ste izvor ljubavi, radosti i mira. Vi ste snaga kojom započinje vaš život I vi ste svoja lična kreacija.
 
9) Budite Ne možete očekivati bilo kakav  sopstveni napredak a da niste sami uradili nešto za sebe.

Ne propustite