SHAKIRA OTKRIVA TAJNU : Evo kako da izgledate savršeno lijepo i u četvrtoj deceniji

Moda i ljepota
SHAKIRA OTKRIVA TAJNU : Evo kako da izgledate savršeno lijepo i u četvrtoj deceniji
Kolumbijska pop pjevačica na muzičkoj je sceni više od dva desetljeća, a još uvijek se ne možemo nadiviti njenom savršenom tenu i još savršenijoj plavoj valovitoj kosi.

Njena figura i koža ne pokazuju da ima više od 20-ak godina, a tajna ove 39-godišnje pjevačice ipak leži u jednostavnosti i prirodnosti.

Kolumbijska pop pjevačica na muzičkoj je sceni više od dva desetljeća, a još uvijek se ne možemo nadiviti njenom savršenom tenu i još savršenijoj plavoj valovitoj kosi. Iako Shakira uvijek izgleda kao da je provela više sati pred ogledalom s profesionalnim make up artistima i frizerima, poznata je po tome što se za koncerte, pa čak i šetnje crvenim tepihom sama sprema, piše Ordinacija.

Prirodnost, osmijeh i ples

Ključ njene ljepote zapravo je prirodnost – a sama je priznala kako se bolje osjeća i kako joj koža izgleda puno ljepše kada koristi vrlo malo kozmetičkih proizvoda. Zbog toga je stvar, zapravo četkice, uzela u svoje ruke, dok je tijekom „normalnih“ dana normalno ju vidjeti bez imalo šminke.

Ono što je istaknula kao još jedan ključ su vitamin C i vitamin E, koje kupuje u kapsulama, a često ih izravno nanosi na lice. S obzirom da je odrasla pod kolumbijskim suncem, nije čudno da je upravo krema za sunčanje must-have, pa je i ona dio njene dnevne rutine.

Svakako, za njenu ljepotu se može „okriviti“ i njeni latino geni, koje osim kožom i kosom, redovito pokazuje i zanosnim plesom. Zbog toga, plešite i vi više i nasmijte se kao i ova kolumbijska pjevačica, te ćete na taj način i vi zasjati!

Ne propustite