Mama i tata joj dali ogroman POKLON za njenu maturu. Evo kako je reagovala kada ga je otvorila! (FOTO, VIDEO)

Zanimljivosti
Mama i tata joj dali ogroman POKLON za njenu maturu. Evo kako je reagovala kada ga je otvorila! (FOTO, VIDEO)
Sestre se često prisjećaju djetinjstva koje su provele zajedno.

Imate sestru, sigurno ste blagoslovljeni jednim od najljepših odnosa koji postoji. Ne mogu svi opisati njihov odnos sa sestrom u tako pozitivnom svjetlu. Ali za one koji mogu, život bez sestre bi bio nezamisliv.

sestre

Sestre se često prisjećaju djetinjstva koje su provele zajedno. Prisjećaju se stvari poput dijeljenja soba i tajni, izmišljenih igara i sporta koji su igrale zajedno, izmišljanja ludih plesova i tajnih pozdrava, pa čak i svađanja zbog odjeće.

Ova životna veza jača tokom vremena. Vrijeme, također mijenja i dinamiku odnosa. Odrastanje razdvaja sestre u različitim smjerovima i lokacijama.

Brittany i Tami Norton su sestre koje su imale veoma pozitivan odnos. Iako nisu živjele u istoj državi tokom odrastanja, one su još uvijek čvrsto povezane.

Toliko su bliske da bi odsustvo bilo koje na nekim od velikih životnih događaja i proslava bio primijećen i uznemiravajući. Božić 2016. je bio zadnji put kada su se ove dvije sestre vidjele, prije Tamine srednjoškolske mature.

 

Barem je tako Tami mislila. Tamina zabava povodom mature je trebala biti održana par dana prije zvanične ceremonije.

Tim Norton je želio pomoći Brittany da napravi najveći poklon za završetak srednje škole za njenu sestru. Njen poklon bi bio njen neočekivan dolazak na Taminu zabavu.

Brittany i njen momak su planirali da se sakriju u ogromnu kutiju koja je omotana ukrasnim papirom.

 

Tim Norton je na YouTube-u komentarisao: „Potrošio sam par sati tražeći kutiju dovoljno veliku „da u nju smjestim dva tijela“. Da, bio sam šašav.“

sestre1

Našao je kutiju od ormarića za oružje koja je bila upravo ono što je tražio. Jasno je u videu da kada je dok je otvarala poklon Tami nije ni slutila da će iz njega izaći njena sestra da je zagrli.

U šoku, Tami je skočila na Brittany , te su zajedno pale na pod u hrpi sretnih osmijeha i zagrljaja.

Šta biste vi uradili da je vaša davno izgubljena sestra iskočila iz kutije?

Pogledajte i podijelite video s prijateljima

 

 

 

Ne propustite