SAD: Svoju trogodišnju kčerku mučili i izgladnjivali do smrti i sve snimali

Svijet
SAD: Svoju trogodišnju kčerku mučili i izgladnjivali do smrti  i sve snimali
Snimali mučenje djeteta preko godinu dana.Da stvar bude još užasnija, oni su sve to snimali, to mučenje djeteta koje je trajalo preko godinu dana.

Iz američke savezne države Utah majka Brenda Emile (22) i otac Miller Costello (25) optuženi su za teško ubistvo svoje kčerkice koja je imala samo tri godine, zato što su ju više od godinu dana izgladnjivali i mučili.
 
Ovi roditelji uhićeni su nakon što su pozvali policiju koja je u njihovoj kući zatekla njeno "ekstremno izgladnjelo tijelo prekriveno teškim ozljedama, opekotinama, porezotinama i modricama".
 
Da stvar bude još užasnija, oni su sve to snimali, to mučenje djeteta koje je trajalo preko godinu dana.
 
Dolaskom policije, na njihovim mobitelima otkrili su snimke na kojima izazivaju neuhranjeno dijete tako što joj nude hranu, a zatim oduzimaju. Snimke su zabilježile pogoršanje djetetovog stanja u razdoblju od oko godinu dana i šest mjeseci.
 
Sami su nazvali policiju prošlog četvrtka i prijavili da njihovo dijete ne diše, a policija je izjavila da su na njenom tijelu uočili mnogobrojne ozljede od kojih su neke bile vrlo stare, a neke vidljivo nove.
 
Znao je da će mu kćer umrijeti, ali nije ju vodio doktoru
 
Costello je priznao da je znao da će njegova kćer umrijeti, ali nije ju vodio doktoru zbog "straha od policijske istrage i gubitka djece". Emile je izjavila da su njihovu kćer ozlijedili brat i sestra, koji su kasnije oduzeti optuženim roditeljima.
 
Emile i Costello mogli bi zbog teškog ubistva biti osuđeni na smrtnu kaznu.

Ne propustite