Dugo su je skrivali – DA LI JE OVO NAJLJEPŠA PLAŽA U HRVATSKOJ?

Zanimljivosti
Dugo su je skrivali – DA LI JE OVO NAJLJEPŠA PLAŽA U HRVATSKOJ?
Upravo zahvaljujući društvenim mrežama, a pogotovo Instagramu, jedna je plaža na dubrovačkom području iz anonimnosti dobila zvjezdani status.

Preko hiljade otoka, hridi i uvala krasi Hrvatsku koja zbog toga spada u najrazvedenije zemlje Sredozemlja i svijeta. Naravno, nije teško zaključiti da postoje brojne plaže za koje još malo zna i o kojima lokalci ne pričaju često jer ne žele nalet novih posjetitelja i turista. No, to je pojavom i širenjem društvenih mreža nemoguće spriječiti.

pasjacaa

Upravo zahvaljujući društvenim mrežama, a pogotovo Instagramu, jedna je plaža na dubrovačkom području iz anonimnosti dobila zvjezdani status, i kako izgleda, baš svi je žele posjetiti. Riječ je o šljunčanoj plaži Pasjači u Konavlima, tačnije u malom mjestu Popovići. Ova oaza mira nalazi se ispod strmih stijena, a do nje možete doći jedino spuštajući se niz duge i vrlo strme stepenice koje su usječene u stijenu, čak 250 m visinske razlike. Zbog nepristupačnog terena i truda koji je potreban da dođete do nje, na ovoj plaži teško da ćete ikada naletjeti na gužvu, a ne pogoduje ni brodicama koje se tu ne mogu usidriti zbog lokacije, prenosi Dnevno.hr.

pasjaca

Ne propustite