SAIGRAČI, PROTIVNICI, SUCI, SVI SU U ŠOKU GLEDALI I PLAKALI: Stravična povreda igrača u prenosu uživo (VIDEO)

Druga strana sporta
SAIGRAČI, PROTIVNICI, SUCI, SVI SU U ŠOKU GLEDALI I PLAKALI: Stravična povreda igrača u prenosu uživo (VIDEO)
Svi koji su u subotu navečer gledali izravan TV prijenos kriket meča između Nottinghamshire Outlawsa protiv Birmingham Bearsa, a takvih je na Otoku puno, ostali su u šoku nakon stravične povrede koju je doživio bacač Nottinghamshirea Luke Fletcher.

Svi koji su u subotu navečer gledali izravan TV prijenos kriket meča između Nottinghamshire Outlawsa protiv Birmingham Bearsa, a takvih je na Otoku puno, ostali su u šoku nakon stravične povrede koju je doživio bacač Nottinghamshirea Luke Fletcher.
 
Fletcher je bacio lopticu, a udarač Birminghama Sam Hain palicom ju je vratio točno u njegovom smjeru i punom snagom pogodio ga je teškom lopticom u glavu.

28-godišnji Fletcher istog se trenutka srušio na teren, a svi na terenu, igrači obje momčadi te suci panično su pozivali liječnike da pomognu nesretnom Fletcheru.

Neki su igrači u suzama pratili rasplet situacije, a punih 45 minuta liječnici su pokušavali reanimirati teško povrijeđenog igrača. Fletcher se na koncu ipak pridigao i hitno je prebačen u bolnicu, a utakmica se nastavila, premda su igrači obje momčadi mislima bili potpuno van igre šokirani onim što im se upravo dogodilo pred očima.

Fletcherovo zdravstveno stanje trenutačno nije poznato, no javnost je odahnula kad je Fletcherov suigrač Jake Ball na Twitteru objavio fotografiju Fletchera koji u bolnici pokazuje palac gore, kako bi uvjerio navijače da je ipak sve u redu.

Da je ipak sve u redu, potvrdio je i sam Fletcher, koji se na Twitteru zahvalio svima koji su mu poslali poruke podrške i čestitao je protivnicima iz Biminghama na pobjedi.

 

Ne propustite