Otkriveno koliko je Ronaldo PLATIO blizance surogat majci koja ima SPORTSKE GENE!

Druga strana sporta
Otkriveno koliko je Ronaldo PLATIO  blizance surogat majci koja ima SPORTSKE GENE!
Ronaldo je prije tri sedmice objavio kako su mu na svijet došli blizanci Mateo i Eva. Baš kao i sina Cristiana Jr., rodila ih je surogat-majka u Kaliforniji jer je u Španjolskoj takav postupak zabranjen.

Rasprave o tome je li Cristiano Ronaldo najbolji nogometaš svih vremena vjerojatno će se voditi još dosta vremena, ali nema dvojbe kako je Portugalac svjetski brend u svakom smislu.

Ove je sedmice tako u javnost dospjela informacija kako nogometašu Real Madrida za svaku objavu na profilu na Instagramu, koji prati više od 106 miliona pratitelja, dobiva nevjerojatnih 310.000 funti.

Ronaldo je prije tri sedmice objavio kako su mu na svijet došli blizanci Mateo i Eva. Baš kao i sina Cristiana Jr., rodila ih je surogat-majka u Kaliforniji jer je u Španjolskoj takav postupak zabranjen.


Engleski Daily Mail tvrdi kako je došao u posjed dokumenata koji otkrivaju pozadinu cijelog slučaja u kojem je na svijet, bez javnosti poznate majke, došlo dvoje djece četverostrukog vlasnika Zlatne lopte.

Eva i Mateo navodno su rođeni u bolnici u La Mesi, gradiću u blizini San Diega. Mateo je rođen prvi, u 9:07, a Eva Maria na svijet je došla minutu kasnije. To bi moglo značiti kako su ih rodile različite majke, pišu Englezi. Porodila ih je lokalna rodilja dr. Maria Castillo (59).

Osim toga, iako je Ronaldova majka Dolores tvrdila kako je unuka Cristiana Jr. primila u privatnoj bolnici na Floridi i odvela ga u Španjolsku, isti dokumenti tvrde kako je on rođen u istoj bolnici kao i njegovi brat i sestra 17. lipnja 2010.

Slikovni rezultat za ronaldo i blizanci
Pravnica koja se bavi pitanjima surogatstva Stephanie Caballero izjavila je kako se agencijama koje se bave takvim postupkom plaća oko 125.000 funti za blizance, od čega 35.000 ide surogat-majci.

Ronaldo je odabrao donora jajne stanice (koja dobiva naknadu od 6000 funti) između stotina žena čije su fotografije i biografski detalji dostupni na stranicama agencije. Kako bi dobio sina "nogometnih gena", odabrao je sportašicu koja ima slične latino-karakteristike.

Ronaldo bi mogao imati problema odluči li majka, koja vjerojatno nikad neće znati tko je otac djece zbog povjerljivosti postupka, promijeniti mišljenje i boriti se za prava na majčinstvo.

Slikovni rezultat za ronaldova djevojka trudna

Iako to još uvijek nije službeno potvrđeno, Ronaldova djevojka Georgina Rodríguez (22) također je trudna i uskoro bi mu mogla podariti još jedno dijete, prvo za kojega će cijeli svijet znati tko mu je majka.

Ne propustite