STRAVIČAN DOGAĐAJ U NIŠU: Ujak zlostavljao sestričnu (11) !

Region
STRAVIČAN DOGAĐAJ U NIŠU: Ujak zlostavljao sestričnu (11) !
Branislav je sa zlostavljanjem počeo kada je djevojčica imala samo deset godina

Branislav je sa zlostavljanjem počeo kada je djevojčica imala samo deset godina

Niška policija uhapsila je Branislava Z. (21) iz doljevačkog sela Malošište, jer je seksualno zlostavljao  A. A., kćerku njegove polusestre R.A.

Kako saznajemo, R. A. se policiji obratila u sredu i optužila Branislava za napastvovanje djeteta.

Ljekarski pregled je potvrdio da devojčica nije nevina, ali i da nije u drugom stanju. Uključio se Centar za socijalni rad pa je dijete zbrinuto u hraniteljskoj porodici, a Branislav je uhapšen – kažu naši sagovornici iz istrage.

Hapšenje je iznenadilo njegovu familiju.

Marina Bećirović, koja je udata za Branislavovog brata kaže da nikad nije posumnjala da se između njega i A.A. nešto dešava.

Do prije dva mjeseca djevočica je sa roditeljima živjela ovdje u selu, ali im je kuća izgorela. Majka se uplašila da će joj oduzeti četvoro dece, pa je otišla u Beograd. Međutim, mala je imala običaj da beži od kuće i da dolazi ovde. Tako sam je u ponedeljak našla u žbunju iza naše kuće.


 

Branislav se tada ponudio da je odvede do autobuske stanice i da je pošalje majci i ja sam je poslala sa njim. Juče sam čula da su ga uhapsili jer je majka saznala da je devojčica “upropašćena”- priča Marina.


Kako je utvrđeno dosadašnjom istragom, Branislav je bar šest puta imao odnose sa djevojčicom unazad godinu dana, što znači da je sa zlostavljanjem počeo kada je bila desetogodišnjakinja.

(Novi.ba/ telegraf.rs)

Ne propustite