Župnik krao novac iz sefa CRKVE kako bi plaćao NEŠTO POTPUNO BIZARNO!

Svijet
Župnik krao novac iz sefa CRKVE kako bi plaćao NEŠTO POTPUNO BIZARNO!
Andrew Sloane, 63, uspio je pokrasti tri žene i nagovoriti ih u davanje privremenih zajmova za hitne slučajeve crkvi Sv. Pavla u Knightsbridgeu u Londonu i pokrivao svoje tragove nakon što im je rekao da su mu potrebna sredstva za nešto tajno.

Župnik pokrao svoje župljane u iznosu od 14.500 funti kako bi mogao platiti sex sa  'dječacima za iznajmljivanje'.
Andrew Sloane, 63, uspio je pokrasti tri žene i nagovoriti ih u davanje privremenih zajmova za hitne slučajeve crkvi Sv. Pavla u Knightsbridgeu u Londonu i pokrivao svoje tragove nakon što im je rekao da su mu potrebna sredstva za nešto tajno, prenosi Daily mail.


Tek nakon što je crkva shvatila da je od naplate novca odvedeno 3.954,68 funti,  sazvan je hitan sastanak župe, a dužnosnici su pregledali CCTV koji je otkrio da je Sloane ukrao novac iz sefa, izvijestio je Sun.
Sloane se izjasnio krivim za tri slučaja prevare lažnim predstavljanjem na sudskom sudu u Westminsteru, u utorak.

Sud je čuo da je Sloane manipulirao župljanima da prenose novac na njega i podizao je cijene dok mu plaćaju.

Jednu ženu je pozvao i nekoliko puta kako bi požurio transfer.

'Andrew Sloane je obustavljen čim su vlasti objavile vijest o optužbama protiv njega i potpuno smo podupirali kaznenu istragu.
Biskupija je sada usredotočena na pomaganje župi i njegovoj zajednici da se bavi onim što se dogodilo i mora se krenuti dalje. Postupci unutarnje crkve protiv Andrije Sloanea već su toku', izjavio je glasnogovornik Londonske biskupije.

(Novi.ba)

Ne propustite