Ova frizura TAMO DOLE učiniće da budete više SEKSI MUŠKARCIMA

Kiosk
Ova frizura TAMO DOLE učiniće da budete više SEKSI MUŠKARCIMA
U želji da privuku pažnju nekog muškarca, žene obično provode dosta vremena u sređivanju vagine, bilo da je u pitanju voskiranje, brijanje ili lasersko uklanjanje dlaka.

U želji da privuku pažnju nekog muškarca, žene obično provode dosta vremena u sređivanju vagine, bilo da je u pitanju voskiranje, brijanje ili lasersko uklanjanje dlaka. Ipak, istina je sasvim drugačija, jer neuredna intimna frizura može da pomogne u pronalaženju partnera.


Mislile smo da momci lude za našim BRAZILKAMA, a zapravo se lože na sasvim drugačije FRIZURE tamo dole


TOP 3 intimne frizure koje pale muškarce

Sljedeći put dobro će razmisliti da li da zakažu depilaciju,  jer “žbun” je ponovo u modi. Stidne dlake zadržavaju feromon – miris ljubavi, koji suprotan pol čini privlačnijim za partnere, dokazali su naučnici.

Osim seksualna atrakcije, dame u posljednje vrijeme ostavljaju stidne dlake iz praktičnih razloga. Jedna od njih je zaštita od trenja, koje nastaje usljed hodanja ili seksa. Žlijezde koje se nalaze u krajevima vagine takođe proizvode znoj, pa dlake služe kao neka vrsta barijere i protiv bakterija.


Brijanje i voskanje intimnih dijelova takođe može uzrokovati otvorene rane u kožnoj membrani u koje mogu da uđu bakterije. Ovo posebno treba imati na umu, s obzirom na toplinu i vlagu dole, što je savršeno okruženje za  Sterptokoke i Stafilokoke.

Potreba da žene budu potpuno bez dlaka posljedica je gledanja pornografije, pa mladi smatraju da sve treba da izgleda baš kao u filmu. Ipak, stvari se mijenjaju. Šta vi mislite o novom trendu?

Ne propustite