JOHN KAVANAGH: Kada nam se smiju i rugaju onda smo najjači!

Borba
JOHN KAVANAGH: Kada nam se smiju i rugaju onda smo najjači!
Trener popularnog Irca

Svi oni koji govore da McGregor nema šanse protiv Mayweathera samo još više podižu samopouzdanje popularnom Ircu, tvrdi njegov trener, John Kavanagh.

Kavangh, Conorov dugogodišnji mentor, otkrio je Arielu Helwaniju u ‘The MMA Houru’ kako nema toga u čemu McGregor više uživa od dokazivanja ljudima da su pogriješili. Tvrdi kako je njihov tim samo još više povezan zbog svih kritika koje se bez prestanka slijevaju na njihov račun.

“Uvijek smo bili najbolji kad su se ljudi rugali ideji da jedan anonimus iz Dublina može unerediti cijeli UFC-ov roster i uzeti pojas. Takvi izazovi nas samo još više zbližavaju. Osjećam i sada kako se taj duh budi. Kada nam se smiju i rugaju onda smo najjači”, započeo je svoj intervju Kavanagh.

Na papiru je Mayweather veliki favorit, 49 pobjeda bez poraza u profesionalnoj karijeri mu svakako garantiraju taj status. Mayweather je pobjeđivao najveća imena iz boksačkog svijeta pa na koji bi ga način onda jedan UFC borac mogao pobijediti?

“Očito je da se ovdje radi o jednom od najvećih boksača svih vremena. Ali i kod njega se javljaju neke greške. Kao što je Dana White pokazao u video isječcima koje je stavljao, nitko nije savršen. Mi samo želimo dovesti Floyda do toga da radi te greške više nego inače”, kazao je Conorov trener.

Biti će to itekako težak zadatak. McGregor, UFC-ov prvak lake kategorije, biti će u Irskoj i trenirati u novoj dvorani kraj SBG-a. Završnih šest tjedana priprema odraditi će u Las Vegasu. Tokom tog perioda od šest tjedana, oba borca su pristala odraditi ‘media tour’. Ovom marketinškom kampanjom svaki od boraca pokušat će privući što više fanova na svoju stranu. Irac se nada na svoju stranu dobiti MMA fanove.

“Ponosni smo što u ovom meču predstavljamo MMA zajednicu. Raspoloženje u timu je takvo da smo spremni prirediti veliko iznenađenje”, zaključio je Kavanagh.

Ne propustite