Prestravljeni roditeji su se šokirali kada su vidjeli šta leži pokraj njihovog sina u krevetiću (FOTO, VIDEO)

Mame i bebe
Prestravljeni roditeji su se šokirali kada su vidjeli šta leži pokraj njihovog sina u krevetiću (FOTO, VIDEO)
Kraj njega je u krevetiću ležalo nešto što je preko kamere izgledalo poput druge bebe.

Roditelji su u sobu svog sina postavili nadzor za bebe s kamerom iznad njegova krevetića nakon što je pokušao izići iz njega. Gledati svoje dijete kako spava pobuđuje vjerovatno najljepše osjećaje kod roditelja. Međutim ono što su Laura Haigh i njen partner Dean Evans vidjeli dok su gledali svog 18-mjesečnog sina kako spava, u njima nije izazvalo ništa lijepo.

Oni su, naime, postavili nadzor za bebe s kamerom iznad njegova krevetića nakon što je pokušao izići iz njega. Iz dnevne sobe promatrali su tako svoga sina dok spava, a 39-godišnja majka prestrašila se kada je u jednom trenutku pogledala malenoga.

Kraj njega je u krevetiću ležalo nešto što je preko kamere izgledalo poput druge bebe. Otac dječaka otrčao je u sobu u nadi da će kraj njega pronaći medvjedića, no kada je pogledao u krevetić, nije bilo ništa ondje osim malenog Sebastiana kako mirno spava.

beb

No, kamera je i dalje pokazivala kako nešto leži kraj njega.

– Što god da je to bilo, ležalo je ondje do 1.30 sati dok ga nisam morala nahraniti. Onda je nestalo, no tokom noći je mijenjalo pozicije – priča majka.

Porodica ističe kako ovo nije prvi put da im se takvo nešto dogodilo. Često, kažu da čuju čudne zvukove po kući te pronalaze slike okrenute naopako.

Ne propustite