Zbog loše navike: ČOVJEK JE UMRO OD GRIŽENJA NOKTIJU

Zanimljivosti
Zbog loše navike: ČOVJEK JE UMRO OD GRIŽENJA NOKTIJU
Johna Gardenera (40) iz Lancashirea poprimilo tolike razmjere da je postao imun na bol te si je uvijek ispočetka zadavao rane i ožiljke na vrhovima prstiju.

Griženje noktiju nije zdravo, ali je i dalje bezopasno. Ili smo barem tako mislili do sada. U Velikoj Britaniji je ova navika koštala jednog čovjeka njegova života. Kako izvještava Mirror, griženje noktiju je kod Johna Gardenera (40) iz Lancashirea poprimilo tolike razmjere da je postao imun na bol te si je uvijek ispočetka zadavao rane i ožiljke na vrhovima prstiju.

Jedna od tih rana i ožiljaka se inficirala toliko gadno da je Gardener doživio srčani udar. Nedugo nakon svog 40. rođendana je završio u obližnjoj bolnici gdje je, nakon dva tjedna, i preminuo, prenosi miss7.

Ovo ekstremno griženje noktiju Gardener je razvio kao rezultat iznimne depresije i tjeskobe, smatram Johnova majka. Johnu su također nedavno morali odstraniti jednu nogu zbog dijabetesa, a liječnici smatraju kako mu je taj nemili događaj samo još više intenzivirao tjeskobu i depresiju.

Ne propustite