Automobilom pokosio 5 pješaka na tramvajskoj stanici

Region
Automobilom pokosio 5 pješaka na tramvajskoj stanici
U nesreći koja se danas dogodila na zagrebačkoj Trešnjevci povrijeđeno je najmanje petero ljudi. Kako je izvijestila zagrebačka policija pet pješaka je hospitalizovano, piše Večernji.hr.

U nesreći koja se danas dogodila na zagrebačkoj Trešnjevci povrijeđeno je najmanje petero ljudi. Kako je izvijestila zagrebačka policija pet pješaka je hospitalizovano, piše Večernji.hr.
 
Nesreća se dogodila oko 13:30 sati kada je automobil s ceste sletio na pločnik i zelenu površinu, pokraj Konzuma u neposrednoj blizini tramvajske stanice na Trešnjevačkom placu. Automobil je pokupio i štandove s knjigama.

Na terenu su četiri kola Hitne pomoći.

Kako saznaje Večernji.hr vozač ima oko 30 godina. Registarske oznake automobila koji je učestvovao u nesreći su daruvarske što daje naslutiti da se radi o službenom vozilu. Vozača su nakon nesreće pronašli bez svijesti, a navodno ima šećernu bolest.

Taksist Damir Mandić, koji je s kolegama taksistima bio na taksi stajalištu u blizini mjesta nesreće, ispričao je da su čuli, buku, vrisku i lom. Rekli su da su vidjeli kako automobil ulijeće te da su pomogli jednoj ženi kojoj je noga ostala zarobljena ispod štanda.

 

Foto: Večernji.hr

Ne propustite