OVE STVARI VEĆINA RADI ZA VRIJEME VOŽNJE – Ali samo kada su sami!

Zanimljivosti
OVE STVARI VEĆINA RADI ZA VRIJEME VOŽNJE – Ali samo kada su sami!
Sigurnost u prometu morala bi biti na prvom mjestu no svima nam se potkrade neka riskantna navika koje se ne uspijevamo riješiti.

Sigurnost u prometu morala bi biti na prvom mjestu no svima nam se potkrade neka riskantna navika koje se ne uspijevamo riješiti. Evo koje sitne ludosti većina radi u svojoj sigurnoj zoni - autu.

Selfie, selfie i opet selfie

Nekad je svjetlo jednostavno predobro da bi propustili dobar selfie. Prometne gužve predosadne su pa se selfie čini kao idealan za ubijanje vremena. Kako god bilo nema neugodnijeg nego kada baciš pogled u stranu i primijetiš kako te vozač iz vozila do osuđivački gleda.

Koncert stoljeća

Prosječno dobra pjesma u autu je nekim čudom - genijalna pjesma. I dok održavaš koncert stoljeća jedina misao koja te brine je - kako je moguće da još uvijek nisi svjetski poznata pjevačka zvijezda, prenosi miss7.

Stišavanje radija dok se parkiraš ili tražiš neku lokaciju

Potpuno nam je nejasno zašto, ali ovo zaista funkcionira! Tko se još uspio pošteno koncentrirati i parkirati iz prve dok je glazba treštala! Mi još takvog, a ni takvu nismo upoznali...

Sve diskutabilne radnje

Sve ono što se vjerojatno ne bi usudili napraviti pred drugim ljudima odjednom je potpuno prihvatljivo. Otkopčavanje hlača nakon povećeg hamburgera, skidanje cipela... samo su neke od tih navika, a nekako čisto sumnjamo da su najgore!

Ne propustite