Svoj život je upropastila jer je uradila POGREŠNU STVAR ! Sada sve žene želi upozoriti da to NE RADE!

Čudne priče
Svoj život je upropastila jer je uradila POGREŠNU STVAR !  Sada sve žene želi upozoriti da to NE RADE!
Betani Benson se kolima vraćala sa svojim dečkom kući iz Mičigena. Bilo joj je više nego udobno kada je digla noge na šoferšajbnu pa je tako i zaspala. A onda se dogodila tragedija.

Betani Benson se kolima vraćala sa svojim dečkom kući iz Mičigena. Bilo joj je više nego udobno kada je digla noge na šoferšajbnu pa je tako i zaspala. A onda se dogodila tragedija.


Njihova kola sudarila su se sa kamionom koji je stajao ispred njih. Udar je bio toliko jak da je hauba automobila ostala prosto zgužvana i sva je sreća da su i Betani i dečko vezali pojas. Međutim, Betanina odluka da digne noge na šoferšajbnu bila je kobna jer su njena stopala pretrpjela ogroman udar koji je nastao kada su izletjeli vazdušni jastuci. Noge su joj bile odbačene uvis, pa onda direktno kroz staklo. Koljena su joj svom silinom udarila u lice, a rezultat svega je polomljena očna duplja i jagodica, polomljen nos i krvarenje u mozgu. Uz sve to, slomila je osam kosti u lijevom i tri kosti u desnom stopalu.


Noge su joj ostale u tako lošem stanju da sada, nakon nesreće, nosi za dva broja manje cipele nego ranije. A uz sve to, pretrpela je amneziju i gubitak sluha.

Oporavak je bio dug i mukotrpan. I dalje je na lekovima i mora da nosi specijalnu obuću, a kaže da je potpuno druga ličnost od trenutka kada se nesreća desila.


- Dobila sam sasvim drugu ćerku. Izgubila sam nežnu i umiljatu 22-godišnjakinju koja je radila i završavala fakultet. Bila je na sjajnom putu. Sada imam 13-godišnjakinju koja je besna na sve - kaže Betanina majka.

Betani se vjerovatno nikada neće sasvim oporaviti od nesreće i sada želi da svima ukaže na to koliko je opasno voziti se sa nogama na šoferšajbni.

- Primjećujem da mnogo ljudi to radi i nemaju pojma u kakvoj su opasnosti. Dođe mi da vrištim na njih kako bih ih upozorila, jer ne želim da završe kao ja - kaže ova devojka.

Ne propustite