PODIGLA JAVNOST NA NOGE: Slagala da je u oktobru išla na vantjelesnu oplodnju!

Show
PODIGLA JAVNOST  NA NOGE: Slagala da je u oktobru išla na vantjelesnu oplodnju!
Severina je sudu u martu predala nalaz o trudnoći, u kojem je pisalo da je u sedmoj sedmici trudnoće. Prije nekoliko dana, Severina je navedenoj televiziji izjavila da se u oktobru prošle podvrgla vantjelesnoj oplodnji, u periodu kada je dijete provelo više dana kod Milana Popovića.

Severina je za hrvatsku televiziju izjavila kako je pokušala da ostane u drugom stanju na jesen prošle godine, a sudu je u martu priložila papire da je u sedmoj sedmici trudnoće

Severina Kojić podigla je na noge javnost nakon što je sud u Hrvatskoj njenom nekadašnjem emotivnom partneru, biznismenu Milanu Popoviću, dodijelio podjednaka prava i vrijeme viđanja sa njihovim zajedničkim sinom Aleksandrom. Hrvatska muzička zvijezda je prije nekoliko dana gostovala na hrvatskoj televiziji RTL, a tamo je slagala da je u oktobru bila na vantjelesnoj oplodnji.

Da podsjetimo, Severina je sudu u martu predala nalaz o trudnoći, u kojem je pisalo da je u sedmoj sedmici trudnoće. Prije nekoliko dana, Severina je navedenoj televiziji izjavila da se u oktobru prošle podvrgla vantjelesnoj oplodnji, u periodu kada je dijete provelo više dana kod Milana Popovića.

Kada MIlan Popović nije vratio dijete na moju adresu, tačnije 13 dana, ja sam apelovala centru za socijalni rad. Rekli su da sama odem po dijete, a ja sam tada bila u jednoj situaciji. Nisam se smjela izlagati stresu, zbog mojih godina. Evo sada ću vam reći, išla sam na vantjelesnu oplodnju. Otišla je moja mama, on nije htio da joj daje moje dijete, s policijom sam morala da kontaktiram, policija je digla kaznenu prijavu protiv njega jer nije htio da ga vrati i, tek kada mu je policija rekla da će podići kaznenu prijavu, on je vratio dijete. Ja sam, naravno, zbog količina stresa izgubila dijete, ali ovo nemam namjeru izgubiti – rekla je Severina za RTL.


Da je ona u oktobru išla na vantelesnu oplodnju, nikako nije mogla u martu, kada je sudu priložila papire, da bude trudna sedam nedelja.

 

( Izvor: telegraf.rs)

Ne propustite