Ova žena je krvarila cijelih 5 dana BEZ ULOŠKA I TAMPONA, a nije joj procurila ni kap: Evo u čemu je caka!

Čudne priče
Ova žena je krvarila cijelih 5 dana BEZ ULOŠKA I TAMPONA, a nije joj procurila ni kap: Evo u čemu je caka!
Prije nekoliko godina, jedna drugarica mi je rekla da postoje gaćice za menstruaciju, napravljene tako da ne propuštaju tečnost i zamjenjuju uloške i tampone.

Prije nekoliko godina, jedna drugarica mi je rekla da postoje gaćice za menstruaciju, napravljene tako da ne propuštaju tečnost i zamjenjuju uloške i tampone. Bila sam skeptična, ali sam odlučila da ih isprobam. Evo šta se desilo.


Brend po imenom „Thinx“ proizvodi gaćice koje su „otporne na menstruaciju“ i odlična su zamena za uloške i tampone. Jedna žena riješila je da ih isproba i svoje iskustvo podijeli sa svima.

zenaaa
„Nekoliko mojih prijateljica isprobale su ove gaćice i bile oduševljene učinkom, pa sam odlučila da je vrijeme da ih i ja nabavim. Iskreno, bila sam veoma zabrinuta i skeptična. Da li zaista rade? Šta ako nešto iscuri? Da li treba direktno da krvarim u njih ili ne? Kako se peru? Brojna pitanja vrzmala su mi se po glavi.

Ove gaćice funkcionišu tako što apsorbuju krv i odvajaju je od tijela, a takođe deluju antibakterijski i potpuno su nepromočive. I ne, nemate osećaj kao da ste u pelenama i da sjedite u lokvi sopstvene krvi.


Mogu da zadrže količinu krvi koju bi apsorbovalo dva tampona, a ja sam riješila da ih nosim cijelih pet dana i vidim kako će se ponašati.

1. DAN

Ciklus mi je počeo u srijedu i kada sam prvi put obukla gaćice, shvatila sam da su jako udobne, napravljene od materijala koji podsjeća na kupaći kostim, ali iznutra su pamučne i mekane. Deblje su od normalnih gaćica, ali ni približno debele kao uložak. Cijeli prvi dan sam krvarila u njih i nisu propustile nijednu kapljicu!


2. DAN

I drugi dan menstruacije provela sam u ovim gaćicama (u drugom paru, naravno), i nije mi se desila nijedna neprijatnost.

3 – 5 DAN

Do posljednjeg dana menstruacije nosila sam ove gaćice koje su pored menstrualne krvi upijale i znoj, i moram da priznam da kad ih skinem na kraju dana, ne mirišu baš najbolje.

Svako veče sam ih prala ručno, hladnom vodom i blagim deterdžentom, a najteži dio je sušenje pošto im treba oko 24 sata da se osuše. Zato je potrebno imati više od jednog para.“

Da li ste spremne da odbacite uloške i tampone i probate gaćice za menstruaciju?

Ne propustite