KAKO SU ISPARILI BEKEROVI MILIONI: Prevario je trudnu suprugu sa konobaricom u ostavi za metle!

Tenis
KAKO SU ISPARILI BEKEROVI MILIONI: Prevario je trudnu suprugu sa konobaricom u ostavi za metle!
Legendarni njemački teniser i bivši trener Novaka Đokovića Boris Beker proglasio je bankrot zbog značajnog dugoročnog duga, a svetski mediji pozabavili su se njegovim sada već izgubljenim milionima.

Legendarni njemački teniser i bivši trener Novaka Đokovića Boris Beker proglasio je bankrot zbog značajnog dugoročnog duga, a svetski mediji pozabavili su se njegovim sada već izgubljenim milionima.
 
Advokati trostrukog Vimbldonskog šampiona su pokušali da se nagode sa Sudom za registar slučaja bankrota u Londonu, što je bila njihova poslednja šansa da "isplati" zaostali dug.
 
Ipak, sudija Kristin Deret je saopštila da ne postoje kredibilni dokazi da će dug u skorije vrIJeme biti vraćen, pa je odbila da prekine proces na 28 dana, koliko je traženo.
 
"Stekla sam utisak da je Beker čovjek kome je glava u pIJesku", rekla je sa žaljenjem sudija Deret, koja se prisetila da je nekada gledala mečeve slavnog Nemca.
 
I dok svi bruje o bankrotu, svjetski mediji su se pozabavili time kako su u stvari isparili svi milioni Borisa Bekera.

Kako je i sam napisao u auobiografiji dio svog bogatstva morao je da ostavi bivšoj ženi, koju je dok je bila trudna, prevario sa konobaricom u japanskom restoranu.
 
Boris i Barbara Feltus vjenčali su se 1993. godine i imaju dvoje djece. Kad je Barbara drugi put bila trudna, bili su u Londonu. Boris ju je odveo u bolnicu i bio je uz nju dok su trajali trudovi.
 
Posjete su završile, Barbara je morala da ostane, a Boris se vratio u hotel. Otišao je u londonski restoran u kojem je naručio nekoliko piva, a poslužila ga je izvjesna Angela Ermakova, Ruskinja koja je kasnije postala manekenka i supermodel.
 
"Ne znam šta me je odvuklo u mrak. Znam samo da smo završili u nekakvoj ostavi za metle. Sledeće jutro otišao sam kod Barbare u bolnicu, spakovali smo stvari i otišli iz Londona", otkrio je Beker.

Osam mjeseci kasnije stigao mu je faks sa potpisom gospođice Ermakove i vesti da će postati otac.
 
Ubrzo se rastao od Barbare i tu se krije odgovor na pitanje gdje je otišao deo milionske zarade. Naime, barem 15 miliona morao je da da svojoj bivšoj ženi koju je trudnu varao s konobaricom u japanskom restoranu.
 
Postojale su razne verzije. Jedna je bila da je u sve upletena ruska mafija koja je preko atraktivne konobarice ucjenjivala tenisera pa do one u kojoj je Ermakova sama sebe oplodila zadržavši Beckerovo seme nakon oralnog seksa.
 
Nijemac je prvo odbijao da prizna dete koje je jako ličilo na njega, ali je pristao na DNK test i na kraju priznao da je dijete njegovo.
 
"Preuzimam odgovornost za malu Anu. Brinuću se za nju i pružiću joj sve što treba. Djeca su najvažnija, učiniću sve da odraste sretna", rekao je Beker koji se nekoliko godina kasnije oženio po drugi put.

"Zašto me žene smatraju privlačnim? Nemam pojma. Nisam pretjerano lijep, niti previše bogat, nisam Adonis, a ni 'muškost' mi nije nešto posebno. Mislim da mi muškarci nismo stvoreni za monogamiju", pričao je Boris.

(Kurir.rs)

Ne propustite