Uz ovih 5 savjeta SPREMITE VAŠA LEĐA ZA LJETO

Moda i ljepota
Uz ovih 5 savjeta SPREMITE VAŠA LEĐA ZA LJETO
Lijepa leđa svakako su jedan od ljetnih must- havea s obzirom na to da su ljeti leđa izloženija no ikad.

Lijepa leđa svakako su jedan od ljetnih must- havea s obzirom na to da su ljeti leđa izloženija no ikad. Bilo da ste fan  spuštenih naramenica ili skroz golih leđa, oni pretpostavljaju lijepa i njegovana leđa. S druge strane, velik broj djevojaka ima problem sa sitnim prištićima i miteserima na leđima, što je nezgodno, ali lako rješivo.

Maska za tijelo - Maska za tijelo idealan je način uklanjanja prištića i mitesera i za opće čišćenje i detoksikaciju leđa. Maska će i regulirati lučenje masnoće pa će pojava prištića biti sve rjeđa.

Piling četkom - Iako je i običan piling za tijelo dobar izbor za čišćenje leđa, njih ćeš ipak najbolje očistiti trljanjem s četkom koja ima dugu ručku. Tako ćeš skinuti ostatke mrtve kože.

Regenerator za tijelo -  Nakon gela za tuširanje odaberite regenerator za tuširanje i nanesite ga preko cijelih leđa. Tako ćete ih dodatno nahraniti i zadržati vlagu u dubini kože.

Losion za tijelo - Birajte lagani i brzo upijajući losion za tijelo; Prvenstveno da što prije možete prijeći na završni touch, ali i da friško očišćene pore ponovno ne napunite teškim proizvodom.

Šljokice/svjetlucavi puder/suho ulje s česticama - Za kraj leđa zasjajite, a sjaj birajte isključivo po intenzitetu i tome koliko daleko ste spremni ići.

Ne propustite